Jump to content



Καλο ασυρματο ποντικι για γραφειο


Recommended Posts

Εχω το Logitech MX master και μετα απο τοσα χρονια χρησης το διαλυσα. Στην αρχη δεν επαιζαν τα πλαινα κουμπια, και σημερα βγηκε off Και το δεξι κλικ και βγηκε αχρηστο. Γενικα σα προιον ασχετα που το κατεστρεψα, με εχει βολεψει παρα πολυ. Εκανα ακριβως ολα οσα ηθελα να κανω, ειχε αριστη αποκριση, εξαιρετικα αυτονομια μπαταριας, και αμεση συνδεση σε εως και 2 συσκευες. Η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει να ξανασκασω τα ιδια χρηματα και να παρω το mx master 3, η αν υπαρχει αλλο καλυτερο στα ιδια χρηματα (σε Gaming ομως ακουω για g600 αλλα πιο πολυ office-Productivity 60-70% χρηση που αποσκοπει χρηση με νοιαζει), η αν υπαρχει κατι πιο οικονιμκο που να προσφερει τα αντστοιχα.

 

Τι απο τα 3 σεναρια προτεινετε ρε μαγκες

Link to comment
Share on other sites

Για office-productivity όχι δεν υπάρχει καλύτερο, και γω 15 χρόνια τώρα με MX είμαι στο γραφείο και σήμερα μάλιστα παρέλαβα το Master 3.

Oι ροδέλες του είναι σε άλλο level, και είναι και λίγο ποιο ελαφρύ απο το 2 που είχα πριν. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.