Jump to content


Υπολογιστής γραφείου


NiRou

Recommended Posts

Καλησπέρα θέλω να φτίαξω μια σύνθεση υπολογιστή γραφείου που το μόνο που θα τρέχει θα είναι microsoft office και chrome.Επειδή είναι εταιρικός θέλω να βγάλει αρκετά χρόνια και να είναι μια αξιοπρεπής σύνθεση,θα κοπεί τιμολόγιο επομένος μπορούμε να ανέβουμε λίγο στην τιμή,κοστολόγιο περί τα 350-400 ευρώ μόνο το κουτί,τα παρακάτω βγαίνουν μαζί με τα μεταφορικά 400.Έχω βγάλει τώρα αυτή την σύνθεση,δεν ξέρω κατά πόσο καλή είναι,πιστεύω ότι είναι εντάξει.Εννοείται πως θα έχει ο επεξεργαστής ενσωματωμένα γραφικά.Τώρα amd σε σχέση με intel,λίγο που τα σύγκρινα έβγαινε η intel από πάνω.Ευχαριστώ για την όποια τροποποίησηScreenshot_1.thumb.png.3ff3f3844bf03e42f0f4fe094ca3c1a3.png

Έγινε επεξεργασία από NiRou
Link to comment
Share on other sites

Ο ssd είναι ασύμβατος με αυτό το motherboard. Κατάργησε τον μηχανικό δίσκο, αυτά τα 30€ βάλτα στο motherboard και πάρε αυτό. Επίσης, αντ' αυτού του samsung, πάρε αυτόν τον ssd. Αν 25-30€ παραπάνω δεν αποτελούν πρόβλημα, πάρε το μοντέλο του 1ΤΒ. 

Έγινε επεξεργασία από Oric
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

καλημερα σε ολους,

 

μπορεις να πας και σε καλιτερη μητρικη απο την  asrock...

 

κοιταξε για gigabyte / asus απο eshop.gr...

 

για επεξεργαστηs σου κανει και εναs celeron / pentium με περισσοτερη ραμ...

 

προσωπικα ειχα προβληματα με τιs asrock (amd) ...

 

δεν ξερω τι γεινεται σημερα με αυτες τις μητρικες... ισως εγιναν καλυτερες απο τι ειτανε πριν...

 

δουλευω με asrock μητρικη λογω του οτι τον υπολογιστη τον αγορασα καπως φτηνα λογω του οτι εχει κομμενα δυο sata ports (ευκολα μπορουνε να κοπουν λογω κακης κατασκευης)

Link to comment
Share on other sites

Αν το "αρκετά χρόνια" το εννοείς κυριολεκτικά τότε ίσως να άλλαζες το τροφοδοτικό. Δεν είναι κακό το συγκεκριμένο αλλά για τέτοιο (απλό) σύστημα και για αρκετά χρόνια τα 530W είναι πολλά και τα 3 χρόνια εγγύηση λίγα.

Αν χωράει στο budget ένα τροφοδοτικό ακόμα και με 400W αλλά με μεγαλύτερη εγγύηση νομίζω πως θα ήταν πιο σωστό.

Link to comment
Share on other sites

Η παραγγελία έγινε με τις μονες διαφορες την μητρική την gigabyte h410 γιατι ηταν ετοιμοπαραδοτη,τροφοδοτικο be quiet 600w και ssd kingston nv1 500gb.Σκληρους θα παρω απο τον προηγουμενο εναν 250gb και εναν 500gb.350 ευρω βγηκαν ολα.Νομιζω ειμαι καλυμμενος για αρκετα χρονια ? 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.