Jump to content


φούρνοι και το ανεξήγητο


serpico75

Recommended Posts

Ρε παιδιά, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία με τούς φούρνους?

 

Έχω πάει σε 15 περίπου φούρνους, και τους έχω ζητήσει να μου φτιάξουν αυτά τα πολύ μαλακά και μεγάλα (παντόφλες κοινώς) ψωμάκια για σάντουιτς (βρώμικο) που έχουν οι καντίνες. Κάποιος φίλος μου είπε πως πολλοί φούρνοι έχουν για ελάχιστο γύρω στα 20 ψωμάκια.

 

Πηγαίνω λοιπόν και του το ζητάω με min τα 20 ψωμάκια. Όλα φαίνονται καλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας-συζητησης με τον φούρναρη, αλλά μόλις τους λέω ότι δεν έχω καντίνα αλλά τα θέλω για μένα, άντε γεια. Δεν φτιάχνω τέτοια, δεν μπορώ να σου τα φτιάξω κι άλλες ένα σωρό μπρουρδες (sorry για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει!!).

 

Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Λεφτά θα πάρουν. Μέχρι και σε έναν φούρνο στη γειτονιά πήγα που έμαθα πως φτιάχνει ψωμάκια για συγκεκριμένη καντίνα 1-2 km απ' το σπίτι, αλλά και κει τα ίδια. Άσε μας το τηλέφωνό σου, και θα σε πάρει ο ψηστης-φουρναρης. Ε, όσο πήρε εσάς, άλλο τόσο πήρε και μένα.

 

Τι κάνω λάθος ρε παιδιά; Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω; Ίσως μας βοηθούσε πολύ να διαβάσει τη συγκεκριμένη ερώτηση φούρναρης, να μας εξηγήσει 1-2 πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Για 10ευρω(εσοδα οχι κερδος) θα βαλει μπελαδες στο κεφαλι του; Αν ηταν για καντινα, θα εδινε 20 τη μερα και θα ασχολιοταν.

 

edit για να προσθεσω κατι. Θα μιλησω λιγο πιο γενικα και οχι για φουρνο. Σε μαγαζια παντα ερχεται κοσμος και θελει κατι διαφορετικο απο αυτο που προσφερεις ή κατι απο αυτο που προσφερεις αλλα η συναλλαγη να γινει με τον δικο του τροπο. Μαγαζια με μικρο ποσοστο κερδους δεν μπορουν και δεν εχει κανενα νοημα να μπαινουν σε τετοιες διαδικασιες εκτος και αν αξιζει παρα πολυ. Ο χρονος που θα φαει το καταστημα, για την συνεννοηση, για να δει τι θα κανει και πως θα το κανει, γιατι τον βγαζεις εκτος προγραμματος, οπως και για πιθανη γκρινια δεν αξιζει για τετοια ποσα.

Έγινε επεξεργασία από god
Link to comment
Share on other sites

Κατι φεγγαρια δουλευα σε φουρνο (βραδυ) 

Δεν εχω φτιαξει ποτε τετοια σαντουιτσακια αλλα βαση της υφης απο οταν τα εχω φαει , σαν πατικομενο ψωμι πολυτελειας μου φαινεται  , οποτε δεν βλεπω τον λογο να μην μπορει να βγαλει 1 κιλο στην ακρη και να τα κανει ετσι ... 

 

Την επομενη φορα , πες του οτι εισαι καντινα  😛

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

Μιλα με την καντινα καλυτερα ? :p

Αυτό θα έγραφα και εγώ...
Βρες μια καντίνα που σου αρέσει το ψωμί εκεί και πες του αν μπορεί να παραγγέλνει +20 ψωμάκια.

Link to comment
Share on other sites

Οι φούρνοι βγάζουν καθημερινά τα μικρά ψωμάκια για σάντουιτς. Από κει και πέρα το μεγάλο ψωμί για σάντουιτς είναι σα να του ζητάς να βγάλει είδος ψωμιού αποκλειστικά για σένα, το οποίο κ φυσικά κανείς δεν θα δεχτεί γτ δεν θα έχει ζήτηση εκτός αν πρόκειται για επαγγελματία με σταθερή παραγγελία. Το θέμα δεν είναι μόνο το χαμηλό κέρδος, αλλά ότι θα δεσμεύσει λαμαρίνες, εκεί που μπορεί να βγάλει κάποιο είδος που φεύγει. Άδικα τους ζητάς κάτι τέτοιο, κανείς δεν θα δεχτεί. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.