Jump to content


Διαδικασια βαφής


JohnnyX

Recommended Posts

Μια ερώτηση παιδια

Μετα τα 2-3 χερια ασταρι για βαψιμο (προφανως μεταλικής επιφανειας) εκτος απο το ενδιαμεσο γιαλισμα με γιαλοχαρτο ...στο τελος πριν το βαψιμο θελει παλι γιαλισμα ..η το τελευταιο πραγμα πριν το βαψιμο πρεπει να ειναι το τελευταιο χερι ασταρι?

Link to comment
Share on other sites

Εκτός αν θέλεις άγρια επιφάνεια οπότε το αφήνεις ως έχει. 2 χέρια αστάρι ίσως να είναι πολύ γιατί το αστάρι είναι αρκετά παχύρευστο αλλα το βασικό είναι να "γραπώσει" η μπογιά.

Τέλος αν η επιφάνεια δεν θες να είναι καθόλου άγρια αλλά απαλή και γυαλιστερή, στο τέλος την περνάς με 1 ή δύο χέρια βερνίκι που είναι συνήθως διαφανές και πέρνει υφή iPod :)

Link to comment
Share on other sites

Υστερα και απο βερνικωμα

Στα δεξια ισως δειτε κατι τσαλακωματα..ειναι οντως τσαλακωμα και οχι καποια "νερα" της βαφης. Ειχα καποτε τσακωθει με το pc :boxed: .

Οι υπερφωτισμενοι κοκκοι δεν ειναι σκονη ..απλα ξερετε πως κανει το μεταλλικο χρωμα κατω απο ηλιο

post-390-1416072795,2805_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

να υποθεσω πως οι 2 δεξιοι ανεμιστηρες βαζουν και οι αριστεροι βγαζουν αερα?το παραθηρακι τι θα μας διχνει? μνημες κυριως ε? τα δεξια ανεμιστηρια δε θα χτυπανε τα drives?ή δεν εχεις εκει που θα μπουν τα ανεμιστηρια?

Link to comment
Share on other sites

Αυτο ειναι το δεξιο πανελ και θα δειχνει τη πλατη πισω απο το board :) και δε θα μπουν ανεμιστηρια (τι να ψυξουν αλλωστε !)

Απλα θα μπει plexi και καποιες cold cathode lamps. Το αριστερο πανελ εχει ανεμιστηρες παντως.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.