Jump to content


Δείλημα


HellhammeR

Recommended Posts

Επειδή έχω βαρεθεί το Armori μου λέω να το αλλάξω.

Και το Ερώτημα είναι απλό. Αξίζει η αγορά του Stacker 830 Black?

Ναι μου αρέσει σαν σύνολο και περισσότερο εννοείται απο το Armor, αλλά επειδή κάνει μια 300αρα καλό θα ήταν να έχω και μαι δεύτερη άποψη. Αμα εσείς είχατε το Armor θα το αλλάζατε για ένα Stacker 830 ?;)

PS: Το armor βρήκα κάποιον να το πουλήσω μια 100αρα.;)

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν κοιτάς και κανένα άλλο αν είναι να ανέβεις στα 300; Προσωπικά σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα το Silverstone TJ-07. Μια χαρά είναι και το 830 δλδ αλλά θεωρώ καλύτερη πρόταση το Silverstone ή κάποιο Lian Li.

Link to comment
Share on other sites

Μολις πηρα το Stacker 830Β και τα εχω χασει παντως!! Το κουτι ειναι ειναι α-πι-στευ-το..Κα ι δεν εχω μετανοιωσει καθολου τα λεφτα μου φιλε hellhammer, οποτε η δικη μου γνωμη ειναι go for it:T:

Link to comment
Share on other sites

@Ηellhammer

Eχω βαλει 3 Nexus και περισσοτερο ακουγονται οι σκληροι απο οτι οτιδηποτε αλλο. Σκεφτομαι βεβαια απο την μια να βαλω uv plexi και απο την αλλη κατι σε ricofon..Σκεφτομαι και hard drive enclosure αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.