Jump to content



ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ


noo_mercy

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread αλλά έχω σταμπάρει τον 6600 της ίντελ και θέλω μητρική την ASUS P5N32-SLI DELUXE αλλά δεν τον υποστηρίζει τον core2duo απο οτι διάβασα.

θα ήθελα μια μητρική αυτών των επιδόσεων στην ίδια τιμή επειδή διάβασα οτι είναι κορυφαία. Εχετε καμία μητρικη με αυτά τα δεδομένα υπόψιν σας??(Α θα προτιμούσα ελληνικό κατάστημα on-line) και μια κάρτα γραφικών (γύρω στα 200 ευρώ)... Διάβασα σε ένα τόπικ οτι βγήκε 7900 gs με τιμή γύρω στα 200 με πολύ καλές επιδόσεις αλλά δεν την βρήκα σε κανένα απο τα γνωστα ε-σοπ.(και ΑΤΙ δεν υπάρχει πρόβλημα)ακούω προσφορές.........

:p :p

Link to comment
Share on other sites

Εκανα μια αναζήτηση απλά έψαχνα συγκεκριμένα πράγματα γι' αυτό θεώρησα οτι ένα καινούργιο θρεντ δεν θα ήταν και τόσο άκυρο. Αν θεωρείτε οτι το ποστ μου είναι άκυρο ΝΡ εγώ έτσι έκρινα και έτσι έπραξα :giveup:

Link to comment
Share on other sites

Πάντα καλό είναι να ψάχνεις πρώτα, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ site και forum με ΠΟΛΛΕΣ απαντήσεις στο ερώτημά σου.

Καταρχάς πες μας, θες οπωσδήποτε η μητρική να έχει SLI Support? Είναι σημαντικό γιατί χωρίς (επίσημη τουλάχιστον) SLI Support, η μητρική της Asus, P5B Deluxe, είναι από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή για τον επεξεργαστή που θες να πάρεις.

Link to comment
Share on other sites

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου βρήκα σε έαν άλλο φόρουμ την απάντηση που ήθελα.

Πολλά πόστ μπορεί να μην έχω αλλά διαβάζω καθημερινά τα ποστ απο το φόρουμ και γνωρίζω την αναζήτηση και καταλαβαίνω (γεμίζουν τα θρέντ με ποστ σχεδόν ίδιου θέματος).Απλά έψαχνα κατι ανάλογο και θεώρησα οτι ενα νέο ποστ δεν θα ήταν άχρηστο(τουλάχιστον για εμένα)

Τέλοσπάντον όλα ΚΑΛΑ . σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και σε καμία περίπτωση δεν μου ήταν μη χρήσιμες.Να σται καλα... ;D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.