Jump to content



Δημιουργία Ταινιών


am965

Recommended Posts

Καιρό τώρα ψάχνω ένα πρόγραμμα για να μπορώ να βάλω σε ένα DVD πολλές ταινίες(περίπου 6 των 700mb avi) που έχω κατεβάσει από το internet μαζί με τους υπότιτλους τους έτσι ώστε να μπορώ να τους ενεργοποιήσω και από το DVD player.Την επιλογή της ταινίας θα την κάνω εγώ από ένα μενού με το που μπαίνει το DVD το οποίο θα λέει το όνομα της ταινιας.Έμαθα από έναν φίλο ότι να βάλω πολλές ταινίες σε ένα DVD δεν γίνεται γιατί εαν μετατραπούν σε VOB τα AVI γίνονται περίπου ένα DVD.Τι μπορώ να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να αγορασεις ενα dvd player που να υποστηριζει divx και να ενσωματωνεις τους υποτιτλους στις ταινιες αντι να τους εχεις σε ξεχωριστα αρχεια, συνηθως τα επιτραπεζια dvd player δεν υποστηριζουν προβολη υποτιτλων απο εξωτερικο αρχειο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από panos17

ενωσε τα avi με το pinnacle studio και μετα θα εχεις ενα ενιαιο avi ενωνεις τους υποτιτλους και το κανεις dvd με το ιδιο προγραμμα.

Αφού σου λέει ότι θέλει μενού για να επιλέγει ποια ταινία θα δει. Έτσι όπως λες πως θα το κάνει;

Link to comment
Share on other sites

Μενού ρε συ μπορεί να κάνει αλλά εάν ενώσω όλες τις ταινίες πως θα μπορώ να επιλέξω την κάθε μια ξεχωριστά?Γενικά πρόγραμμα που να συνθέτει τα AVI σε VOB αρχεία και μέσα σε αυτά να προσθέτεις ξεχωριστά τους υπότιτλους δεν υπάρχει?Λογικά δεν είμαι ο μόνος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο νομίζω...Έχω ήδη τσεκάρει το DVD-LAB PRO και μου φαίνεται οργανωμένο προγραμματάκι για να φτιάχνεις τα μενού σε DVD μόνο που δεν ασχολείται με υπότιτλους...

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολή περίπτωση, θέλεις να φτιάξεις Data DVD με μενού. Με το Studio σιγουρα δε γίνεται, μόνο αν το έκανες σε DVD-Video (και με 6 ταινίες Χ χοντρικά μιάμιση ώρα την καθεμιά = 9 ώρες DVD - απλά δεν παίζει).

Αν ενσωματώσεις τους υπότιτλους στα DivX και έχεις επιτραπέζιο player που παίζει DivX, τότε γιατί να μην πατάς απλά τα forward & back πλήκτρα για να αλλάζεις ταινία? Ωραία να είχες και ενα μενου επιλογής, δε λέω, απλά δεν το βλέπω εφικτό...

Για ενσωμάτωση υποτιτλων δες εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Παρόμοια δουλειά είχα κάνει στο παρελθόν με το ConvertXtoDvd της VSO

Για την ακρίβεια , είχα χωρέσει 8 επεισόδια του LOST σε ένα απλό dvd με την κατάλληλη συμπίεση

Υπότιτλους κανονικά ενσωμάτωσε το πρόγραμμα

Μενού επίσης , μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο , αλλά την δουλειά του την έκανε μια χαρά , με backgrounds κτλ.

Ρίξ'του μια ματιά , αξίζει

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.