Jump to content


Πρόταση φθηνού πολυμηχάνηματος


Recommended Posts

Προς αναζήτηση, φθηνού κ αξιοπρεπούς πολυμηχανήματος.

Έχω βάλει κάποια στο μάτι, αλλά απ'ότι κατάλαβα τα φθηνά πολυμηχανήματα απαιτούν κ ακριβά μελάνια.

Καμμιά πρόταση, με γνώμονα τα φθηνα αναλώσιμα κ αξιοπρεπείς επιδόσεις;

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ ξανά Epson από μένα, μου έχουνε βγάλει το λάδι και οι εκτυπωτές της και το service του αντιπρόσωπου! Ήμουν κάτοχος ενός 3650 και έφτυσα αίμα στην κυριολεξία..

Διάλεξα HP 3180 πριν από κανένα 10ήμερο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Link to comment
Share on other sites

Τα ΗΡ ειναι καλα πολυμηχανηματα...οπως το οικονομικο psc 1510 στα 70-80.

Προσωπικα εχω το 2410 και ειναι πολυ ωραιο και γρηγορο.

Απο κει και περα τωρα τσιμπαει λιγο οσον αφορα τα μελανια...15-20 επι 3 αφου θες ενα εγχρωμο - ενα tri-color - Και ενα φωτογραφικο.

μπορεις να παρεις ενα refill Kit μελανιων και να εισαι μια χαρα...

Αλλιως στρεψου σε cannon...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Στρέφομαι ανάμεσα στα hp 1510 και canon mp170m, αλλά επειδή απότι κατάλαβα για canon παίζει καλύτερο service και φθηνότερα αναλώσιμα μάλλον θα πάω για το 2ο...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

νομίζω πως επιλέγοντας ένα λίγο ακριβότερο με χωριστά χρώματα είσαι κερδισμένος μακροχρόνια... εγώ πάντως πήρα το canon mp510 κ ως τώρα φαίνεται καλό...

σε πιθηκίσια μελάνια θα πηγαίνει 5 ευρώ το ένα...

Link to comment
Share on other sites

Πάντως εμένα τα επσονάκια μου φαίνονται άριστα. Τα τετραμέλανα ειδικά είναι ακόμη καλύτερα γιατί και άριστη φωτογραφική ποιότητα έχουν και είναι πολύ οικονομικότερα των 6απλών αδερφών τους

Link to comment
Share on other sites

επειδή έχω lexmark (F4270)---> ΌΧΙ Lexmark... Τώρα τελευταία έχει το βίτσιο κι εκτυπώνει όσες σελίδες του καϋλώσει. Μόνο όταν είναι από τον υπολογιστή. το copy, και το fax εκτυπώνουν μια χαρά :confused: :confused: :confused:

Link to comment
Share on other sites

απο φτηνα πολυμηχανημα κατω απο τα 100 ευρω,εχω δοκιμασει HP PSC 1315-Pixma MP160 - και για λιγο ενα lexmark ενος κολλητου που το ειχε παρει 60 ευρω και ηταν για τα μπαζα..

το HP εχω 2 χρονια, σκυλι,καλη εκτυπωση για τα λεφτακια του,εκτυπωσα 2 διπλωματικες εργασιες στο καπακι 140 σελιδες x 4 αντιτυπα και δεν μασησε και σε σχεση με το canon της αδερφης μου ειναι πολυ πιο απλο στη χρηση..

εκτυπωνοντας τις διπλωματικες μετρησα ταχυτητα 10 p/ min σε ποιοτητα εκτυπωσης κανονικη και εγχρωμες σελιδες..στο γρηγορο-προχειρο ξερναει τις σελιδες σαν τρελο και εχει μια χαρα εκτυπωση ακομα κ σε εγχρωμα.. απο μελανια,κρατανε σημαντικα περισοτερο σε συγκριση με το lexmark ,αλλα σε αντιπαραθεση με το canon δεν εχω παρατηρησει διαφορα..

τελος,οταν ειχα ενα προβλημα με κατι updates σε drivers που τα σκατωσα και μουλαρωσε το συνοδευτικο software ,μπηκα hp.com εκανα το chat μου με τον τεχνικο κ μου εδωσε λυση σε 2 min!! αυτο το τελευταιο ομολογω με εντυπωσιασε..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.