Jump to content



Αερόψυξη για GeForce 7950GX2...


LevelOne

Recommended Posts

Παραζεστένεται η έρμη... Διάβασα οτι ειναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες της τάξεως των 70 idle και.. 100-110 full load... Κάπου εκεί παίζει και εμένα δεν μου έχει κάνει ποτέ throttling αλλα δεν καταλαβαίνεις πόσο ζεματάει μέχρι να βάλεις το χέρι σου κοντά της.. Λάβρα!! Υπάρχει κάποιο καλό air cooler για GX2 ακομα η μπά? Ο γουγλής δε με διαφώτισε αρκετά... οποτε αν οι γνώστες γνωρίζουν, ας γνωστοποιήσουν :p

Link to comment
Share on other sites

Γενικώς με θερμοκρασίες δεν έχω πρόβλημα... Tuniq Tower 120 στον E6600, κλασική παθητική ψύξη της P5WDH Deluxe με το εξτρα ανεμιστηρι, και 3 χ 120 ανεμιστήρια στο Chieftec μου... Με την 7950GX2 έχω πρόβλημα απλα απο οτι εχω κοιτάξει και εγώ μονο για νεράκι παίζει λύση και μαλιστα αρκετά ακριβή... Της Dangerden νομίζω ειναι κιόλας... Anyway οντως αυτο είναι που λέμε κεντρικη θέρμανση! Και οχι τιποτε αλλο, θα γλυτώσουμε κ τα κοινόχρηστα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.