Jump to content



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ


saradis1

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. έχω ενα απλό δικτυάκι μεταξύ 2 υπολογιστών. ο ένας ειναι 192.168.1.1 και ο άλλος 192.168.1.2. ο χ1 μπορεί να δεί τα αρχεία που κάνει share ο άλλος. ο χ2 οταν στον explorer πληκτρολογω //192.168.1.1 μου βγάζει ένα παράθυρο με username: (ονομα υπολογιστή)/Guest το οποίο δεν αλλάζει και απο κάτω password. Δοκίμασα το password του υπολογιστή χ1 τιποτα. φυσικά όταν δίνω λανθασμένο κωδικό (δεν καταλαβαίνω ποιον ζητάει) μου γυρνάει πάλι στη πληκτρολογηση του κωδικού. ουτε ενα share δεν μπορω να κανω απο τον χ1.:tomato:

Αντε ρε παιδια, βάλτε ενα χεράκι να δούμε.

Link to comment
Share on other sites

δοκίμασε να σβήσεις τα account απο το pc που σου κάνει τα χαζά και αφού φτιάξεις ένα νέο account δοκίμασε να τρέξεις τον wizard απο την αρχή και στα δύο pc.Αντι για mshome βάλε κάτι άλλο.Πιο συγκεκριμένα δεν ξέρω να σου πω αλλά κάτι τέτοιο θα δοκίμαζα,μπακαλίστικα.:o

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.