Jump to content


Επιλογή ψύξης για 6300


mech5107

Recommended Posts

Ετοιμάζω ένα συστηματάκι 6300 με ds4 για ένα φίλο και δεν μπορώ να αποφασίσω για την ψύξη του.

ΤΤ Big Typhoon

Zalman 9500

Tuniq Tower 120 (υπάρχει Ελλαδα σε απόθεμα?)

Scythe Ninja

Thermalrigth XP-120

Ultra 120

Εχετε καμμιά άλλη πρόταση? Ψάχνω κάτι αποδοτικό και σχετικά ήσυχο. Στοχεύω σε 400*7 για κάθε μέρα. Δεν θα είχα πρόβλημα να θυσιάσω και κανα δυο βαθμούς για την ησυχία μου...

Το κουτάκι είναι ΗΕC 6A19 με τα 12αρια του, που είναι μια χαρα ανεμηστήρια. Δεν πιστεύω να μην χοράει καμμία από τις γομαρόψυχτρες αυτές...Στο 6919 μου η Big Typhoon μια χαρά χοράει οπότε δεν πιστέυω να έχω πρόβλημα...

Περιμμένω προτάσεις....:)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gznp

Αν δε θες να ταλαιπωρηθείς με την αναζήτηση της Tuniq Tower που μάλλον είναι η καλύτερη, πάρε την Ultra 120. Είναι από όσα έχω διαβάσει η 2η καλύτερη αυτή τη στιγμή.

Εγώ θέλω να ταλαιπωρηθώ Που μπορώ να τι βρω την Tuniq Tower 120? :D

Link to comment
Share on other sites

Τσεκαρε και την Scythe Ninja.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος και την προτεινω χαλαρα.Ειδικα καιμε τον 6300 παιζει να μπαινει και χωρις ανεμιστηρακι. Εγω με τον 6600 την ειχα χωρις αλλα επειδη το ζοριζα δεν το ρισκαρα και του εβαλα ενα 120 Nexus sta 7V.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.