Jump to content



F.E.A.R. κόλλημα...


sfeteristis

Recommended Posts

Στο Fear ειμαι σε ενα σημειο σε κατι γραφεια οπου κρεμεται απ το ταβανι κατι σαν διαστημικος δορυφορος, ανεβαινω τη σκαλα, περιδιαβαινω διαφορα γραφεια και μετα συναντω εναν χοντρο που τρωει πατατακια(ή δρακουλινια, θα σας γελασω:D )και κατι μου τσαμπουναει και οτι θα με περιμενει...

Εγω τωρα αφου εχω περιπλανηθει αρκετα στο χωρο δε καταλαβαινω τι πρεπει να κανω(εαν εχω κατι να κανω) και πως να προχωρησω...εχω κολλησει στα γραφεια εδω και μερες. Μπορει καποιος να με βοηθησει να προχωρησω?

Εχει πολυ ακομα για το τελος?

Thanx.

Link to comment
Share on other sites

Το αγόρασα και το τερμάτισα οταν βγήκε.Νομιζω κλείναι χρονο οπότε ότι θυμάμαι! Νομίζω πρέπει να μπεις σε κάποιο αεραγωγο.Αλλά μηπως είσαι στο σημείο που βοηθάς το χοντρο ? Σου αναθέτει κάτι ?

Link to comment
Share on other sites

Κοιτά να δεις το τερμάτισα κι εγώ κανένα χρόνο τώρα και δε θυμάμαι τι κανεις εκεί πάντως προσπάθησε να καταλάβεις τι λέει ο χοντρός πρέπει να είναι η πρώτη φορά που τον συναντάς νομίζω Οπότε είσαι πριν τη μέση του παιχνιδιού αν θυμάμαι καλά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.