Jump to content



Ελληνικο Userbars.gr!!!


aldon

Recommended Posts

Το εντοπισα και εγω το πρωι ..και προσπαθησα να φτιαξω το bar μου και απο αυτο ..το ubanimator ειχε προβλημα ομως να διαβασει τα bars απο το site (αν και γενικα φαινεται να εχει καλο στο "κεφαλι" του)

Link to comment
Share on other sites

το ubanimator μου εβγαζε διαφορα λαθη . Προφανως δε μπορουσε να ανακτησει τα userbars απο το site. Βεβαια δε λεω οτι φταιει το site κιολας ..γιατι και απο αλλα site δε μπορουσε να παρει bars ( καποια επερνε καποια οχι !!) . Δοκιμασε το το ubanimator.com να δεις πως παει

Link to comment
Share on other sites

Από την αρχή της κατασκευής του userbars.gr είχαμε έρθει σε επαφή με τη διαχείριση του ubanimator.com για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!

Χθες διορθώθηκαν κάποια πρώτα bugs -μιας και όπως είπα είναι ακόμα σε δοκιμαστική λειτουργία του userbars.gr- και όλα θα δουλεύουν πολύ καλύτερα σήμερα.

Θα σε παρακαλέσω να δοκιμάσεις ξανά στο:

http://ubanimator.com/index.php?mention=Userbars.gr

Θα χαρούμε να δούμε τα πρώτα ελληνικά userbars να εμφανίζονται στις σελίδες του userbars.gr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.