Jump to content


Κατεβαστήρι,Game PC,Battlfield-->απορεία!


_K_Marios_

Recommended Posts

Λοιπόν ασ πούμε πως εχουμε ενα Game PC χωρις συνδεση σε internet ενα κατεβαστήρι(με internet φυσικά) κ αυτη η δύο υπολογιστές ειναι συνδεδεμένη με δύκτιο.Γίνεται με κάποιον τρόπο χωρίς να βάλω Internet στο game pc να παιζω battlfield στο internet ?

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά μην βιάζεσαι όταν γράφεις.

Ναι μπορείς να κάνεις το GAME PC να βλέπει την γραμμή του net από το κατεβαστήρι.

INTERNET CONNECTION SHARING λέγεται η μέθοδος. Google it, or Lab it.

Υπάρχουν ανάλογα θέματα. Aπαραίτητο είναι όμως να έχεις το κατεβαστήρι πάντα ανοιχτό.

Link to comment
Share on other sites

Να μην φωρτωσω internet στο Game pc κ να εχω το battlfield στο κατεβαστηρί κ να παιζω online αλλα επειδη το κατεβαστήρι δν θα εχει ιντερνετ λεω μηπως γινεται απο το κατεβαστήρι να χρησιμοποιω με καποιον τρόπο την καρτα γραφικων του game pc!αυτο..*-)

Link to comment
Share on other sites

Γιατί κανείς την ζωή σου δύσκολη.. φτιάξε ένα δίκτυο σπίτι σου ενσύρματο η ασύρματο ανάμεσα στα 2 pc και μετά στο game pc βαλέ το Game και με internet sharing θα έχει και αυτό νετ. Κατανοητό????

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά, αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να φτιάξεις στο κατεβαστήρι σου έναν dedicated server του παιχνιδιού και θα παίζεις από το Game PC σου σαν client.

Αρκετά απλό πρέπει να είναι. Αλλά οι άλλοι παίκτες θα πρέπει να συνδέονται με εσένα (στον dedicated server δλδ) και όχι εσύ σε άλλους servers.

Αν δεν σε βολεύει ούτε αυτό, τότε φοβάμαι οτι το παραμύθι θα τελειώσε με τους Χανς και Γκρετλ στην κοιλιά της κακιάς μάγισσας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.