Jump to content


Αλλαγη Controls στο FIFA 07


EvilRyu

Recommended Posts

Μου χει σπασει τα νευρα!:devil:

Ενω παταω κανονικα και δειχνει οτι δεχεται τις αλλαγες και κανω κανονικα save δεν αλλαζουνε!Επαναφερει συνεχεια τα default controls.Το χειριστηριο που εχω ειναι ενα του ps1 αναλογικο το οποιο το συνδεω στο pc μεσω ενος usb adapter και το οποιο ποτε ξανα δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα ειναι 100% συμβατο με οτι παιχνιδια 'η και emulators εχω δοκιμασει.Αλλωστε το χειριστηριο παιζει μια χαρα τα κουμπια δεν μπορω να αλλαξω μονο!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το πρόβλημα που έχει η EA με τα gamepads τί στο καλό είναι? Έστησα μετά από καιρό το NBA 06,πάω να παίξω με το gamepad...Τζίφος...Και μπαίνω στο site της EA και βλέπω οτι συμβατά με το παιχνίδι χειριστήρια είναι 5-6...ΚΟΤΖΑΜ ΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 5-6 ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ!!!!Ελπίζω στο 07 να έχει βελτιωθεί η κατάσταση...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από regent [Σήμερα, στις 10:38]

Overwrite the previously saved game κάνεις;

Εννοειται.Και για να γινω πιο ακριβης τις μισες αλλαγες τις παιρνει τις αλλες μισες οχι.Γενικα οτι του γουσταρει κανει!Και ψαχνοντας στο google βρηκα πολλους που εχουνε παρομοια προβληματα σαν και εμενα.Βρηκα μια πατεντα που κανεις μια επεμβασουλα στην registry αλλα και παλι δεν το κανει 100% αυμβατο.Ελεος δηλαδη!

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 16:23]

θα βγει σε λιγο το Patch....

Αντε να δουμε τι θα γινει...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Φοβερο το patch και που βγηκε τι να σου πω!Κατι μεταγραφες κανανε και κατι μικροαλλαγες στο gameplay που ειχε καποια προβληματα.

Ουτε το γνωστο bug με τα cutscenes δεν φτιαξανε.

Τελος παντων εφτιαξα τα cutscenes με την ρυθμιση που σου λενε στο forum και τελικα καταφερα και ρυθμισα το χειριστηριο οπως ηθελα.

Ναι μαλιστα χωρις να το ξερω τωρα πλεον εχει χειριστηριο Logitech περα απο ποντικι!:devil:

Και δεν εφτανε μονο η γνωστη αλλαγη στην registry εκανα και καποιες manual αλλαγες στο devdata.dat για να λειτουργησει ακριβως οπως το θελω.

Ρε τι γινεται με αυτην την EA!

Link to comment
Share on other sites

σε παρακαλω μην βριζεις την EA γιατι θα σε αφησουμε χωρις fifa και θα παιξεις το Pro evolution soccer 6 Που ειναι για κονσολα αντι για pc και εκει δεν θα μπορεις να φτιαξεις καιν τα κουμπια του game bad σου!:D :D :D :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.