Jump to content



Αγορα αυτοκινητου απο εξωτερικο,φθηνα.Πως?


morfeas-dsl-

Recommended Posts

Καλησπερα.

Ρε παιδια υπαρχει τροπος να φερεις αυτοκινητο απο το εξωτερικο χωρις να πληρωσεις τα κερατα σου σε τελωνειο? Νομιμα εννοω!

Βλεπω κατι τιμες και τρελαινομαι πχ audi tt στη γερμανια 13-14κ βρισκεις χαλαρα οταν εδω το φθηνοτερο να το βρεις 18κ.

Παλια θυμαμαι αν ειχες συγγενη που δουλευε εξωτερικο μπορουσες να φερεις 1-2 αυτοκινητα χωρις επιπλεον ελληνικους φορους τωρα κανενας αλλος τροπος υπαρχει?

Κουβεντα να γινεται. Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Μην μπλεξεις με Γερμανια,στο λεω απο εμπειρια....Για να φερεις αμαξι μεσα χωρις να πληρωσεις τελωνειο μονο αμα εισαι ομογενης ή το εχεις δηλωμενο εξω και περνας τα συνορα ανα τακτα χρονικα διαστηματα...Αλλα σου ξαναλεω,αστο το εξωτερικο...

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα να δεις γιωργο να αγορασεις καινουριο απο γερμανια δεν συμφερει μιας και το τελωνειο δεν το γλυτωνεις..Αυτο που συμφερει ειναι να το αγορασεις ελαφρως μεταχειρισμενο και να το φερεις.. π.χ. μια BMW 320 2 ετων θα την βρεις 10Κ αντι για 25Κ που θα την εβρισκες εδω και με full extra..

Link to comment
Share on other sites

Αμα δεν σε πειραζει να περιμενεις,τοτε κανενα προβλημα...Εγω για να περασει τελωνειο το δικο μου,περιμενα περιπου 3 μηνες.

PS:αν εχεις κοννε στο τελωνειο ή μπορεις να σταξεις λαδακι,τοτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα;)

Εdit

@arvas

και ποσο νομιζεις οτι τελικα θα την φερεις μεσα?Μαζι με τα εξοδα του μαντρα,το τελωνειο,πινακιδες κτλπ γυρω στα 20-23 θα εισαι.Αν ειναι και full extra,καλη τυχη στο τελωνειο...Μπορει να περασεις και τα 25

Link to comment
Share on other sites

πολυ καλο λινκ

ειδικα εδω λεει τα παντα http://www.bloka.com/content/view/49/88/

αν ειμασταν πολυτεκνοι γαμωτο (3 παιδια και πανω) δε θα πληρωναμε φορο ταξινομησης!

επισης πολυ κουλο αυτο που λεει οτι οι εκτελωνιστες δεν ειναι κρατικοι αλλα ιδιωτικοι υπαλληλοι δηλαδη σε χρεωνουν οσο θελουν αυτοι..

Link to comment
Share on other sites

Αν θελεις να φερεις αμαξι 3ετιας το τελονειο δεν ειναι τοσο μεγαλο. Και μην πας γερμανια αλλα στην Πολωνια ;) ειναι πολυ φθηνοτερα.... Αν θελεις εγω μαλλον θα παω και θα φερω και εγω αμαξι και ξερω πολυ καλο τροπο να μην πληρονεις πολυ και να ειναι ολα νομημα...

Link to comment
Share on other sites

Γερμανια πχ εβρισκα audi tt στα 13.000(χωρις τελωνιο κτλ). Μιλαμε για αυτοκινητο 1999 οποτε 7 χρονων, 1800 κυβικα.

Αν γινεται κατι τετοιο και απο πολωνια ή φθηνοτερα τοτε sure

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.