Jump to content



ειναι αργα για να αγορασω τα z5500;


psyber

Recommended Posts

hi!ενδιαφερομαι να αγορασω τα z5500 καθοτι αποτι βλεπω ειναι το πλεον αξιολογο 5.1.

εχω ομως μερικες αποριες...αφου ειναι αρκετο καιρο στην αγορα αναρωτιεμαι μηπως η logitech βγαλει κανενα καινουριο καλυτερο μοντελο και δωσω τσαμπα τα λεφτα μου.με τα καινουρια προτυπα ηχου τι γινεται(που ενσωματωνονται σε blu ray κλπ.);

τα προτεινετε α) ως αγορα τωρα;

β)ως ποιοτητα ηχου;

περιμενω απαντησεις...

Link to comment
Share on other sites

Τα λεφτα τους τα αξιζουν και με το παραπανω ποιοτητα, αποδοση αλλη φαση αλλα θα εχεις ενα μονιμο προβλημα ((( τους γειτονες )))

Πρωσοπικα μπορω να πω οτι αν δεν μπορεις να τα ακους οτι ωρα θελεις οπως τα θελεις σε οση ενταση θελεις μην τα παρεις ειναι ανωφελο να τα ακους δυνατα μονο κανα δυο φορες την εβδομαδα και να δωσεις τοσα χρηματα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ΟΕW1999

...Πρωσοπικα μπορω να πω οτι αν δεν μπορεις να τα ακους οτι ωρα θελεις οπως τα θελεις σε οση ενταση θελεις μην τα παρεις ειναι ανωφελο να τα ακους δυνατα μονο κανα δυο φορες την εβδομαδα και να δωσεις τοσα χρηματα.

Σχεδον κανενας δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα.Μη ξεχναμε οτι εκτος απο την ενταση μεγαλη σημασια (για μενα τη μεγαλυτερη) εχει και η ποιοτητα του ηχου που βγαζουν.Καμια σχεση στο τι θα ακουσεις σε σχεση με αλλα ηχεια των 70-80 ευρο...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω απολυτα μαζι σου για την ποιοτητα.

Προσωπικα δεν ειδα τοση μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα του ηχου σε χαμηλες εντασεις μεταξυ των Ζ5500 και των Ζ4, πολυ δυνατα τα Ζ5500 δεν παιζονται οσο ειδα απο την καρτα ηχου απο audigy2 σε XFI fatality εκει μαλιστα υπαρχει διαφορα ειτε στα ψηλα ειτε στα χαμηλα.

Δεν ειναι λιγο ηλιθιο να πας να δωσεις (350ε) για για να εχεις μια δυνατοτητα που θα χρησιμοποιεις ελαχιστα καλυτερα μια μνημη εναν καλυτερο επεξεργαστη που θα δουλευει 24/7 παρα ηχεια που θα ειναι???????

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ θα σου πρότεινα να τα πάρεις, για τις ανάγκες του υπολογιστή είναι υπεραρκετά για τον μέσο ακροατή και η διαφορά τους με κάποιο ενδεχόμενο νέο μοντέλο μάλλον ανεπαίσθητη θα είναι, οπότε δε θα το μετανιώσεις ;)

Link to comment
Share on other sites

Αν το σκέφτεσαι καιρό, να τα πάρεις. Είναι ότι πιο τίμιο υπάρχει σε αυτά τα χρήματα και αν τα θέλεις πιο πολύ για games και για DVD είναι πολύ καλά. Επίσης όντως η δύναμη τους σε δωμάτιο 15m² και σε σαλονάκι είναι το κάτι άλλο.

p.s. Αυτά του stockhouse θα έχουνε φτάσει στην Κίνα τώρα :p

Link to comment
Share on other sites

Το stock house εχει και μεταχειρισμενα ή μονο απο RMA?

Γιατι τα συγκεκριμενα ειναι απο rma και καλα,dld τι μπορει να επαθαν τα ηχεια?

Να τα εβαζε τερμα συνεχεια και να εκλασαν?

Εννοω πριν απο τετοιες αγορες πρεπει να τα κοιταζεις πρωτα μπας και εχουν μεινει οι επιπλοκες...

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω... Τα δικά μου είχαν ετικέτα επισκευασμένα...

Πέραν από κατασκευαστικά ελλατώματα τι να είχαν πάθει? Δεν έχω δει στο νετ z5500 να σκάνε από τη χρήση... (όπως τα S750 από υπερθέρμανση ας πούμε)...

Μια χαρά παίζουν.

Ψηφιακή δεν έχω δοκιμάσει ακόμα...

(6 μήνες εγγύηση είχαν τουλάχιστον...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.