Jump to content


SOS-Πρόβλημα με σκληρό.Απώλεια δεδομένων.Βοήθεια!


nickgeol

Recommended Posts

Είχα ένα δίσκο χωρισμένο σε 2 particion (C,D) όπου το Cδεν είχε δεδομένα ενώ το D είχε. Προσπάθησα να ενώσω τα 2 particion του δίσκου με Particion Magic 8 και κατα τη διάρκεια της διαδικασίας ένα error message μου πετάχτηκε και η διαδικασία τερμάτισε. Έτσι το particion D ενφανιζόταν ως unlocated space. Έκανα create particion και το ξαναέκανα D αλλά όλα τα δεδομένα χάθηκαν. Πως μπορώ να τα ανακτήσω? Υπάρχει κάποιο εύκολο πρόγραμμα για recovery? Τα χρειάζομαι οπωσδήποτε αυτά τα αρχεία!!! Please Help ...

Link to comment
Share on other sites

Edit : το r-studio το είχα δοκιμάσει και γω κάποτε, συγκεκριμένα το r-studio emergency μου είχε αρέσει αλλά δεν μπορούσα να το σπάσω με τίποτα αν έχεις κάνα crack στείλε pm το θέλω και γω. Αλλά από μέσα στα windows συστήνω ανεπιφύλακτα το easy recovery

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από lord [Σήμερα, στις 01:33]

Easy recovery

Κάνει ανάκτηση δεδομένων και μετά από format

και σου βάζω την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος

http://www.ontrack.com/

Το easy recovery κάνει ανάκτηση μετά από format? Πραγματικά δεν το γνώριζα! Το έχεις κάνει? Αν ναι λέει τρελά!

Link to comment
Share on other sites

Mainframe: Ναι κάνει ανάκτηση και μετά από format.

Προσοχή όμως η ανάκτηση των δεδομένων δεν είναι 100% θα έχεις σίγουρα προβλήματα (συγκεκριμένα μιλώ για της εκδόσεις 6,04 και 6,10)

Και το easy recovery δεν είναι το μονό πρόγραμμα που κάνει ανάκτηση και μετά από format αν κάνεις καμιά αναζήτηση θα βρεις και αλλά προγράμματα που το κάνουν αυτό

Link to comment
Share on other sites

1) Ανάκτηση μετά από format.... Προφανώς εννοείτε το "fast format" όπου διαγράφονται τα boot και fat sectors μονο.... Αν είναι κανονικό το format, μόνο με ΠΟΛΥ ακριβές hardware λύσεις μπορεί να γίνει ανάκτηση (και που δε νομίζω ότι κυκλοφορούν στο εμπόριο για το ευρύ κοινό...)

@ nickgeol. Το ξέρω ότι δεν βοηθάω την κατάσταση, αλλά είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιες δουλειές στο δίσκο χωρίς να έχει προηγηθεί backup????

Link to comment
Share on other sites

Όταν την πάτησα κι εγώ με κατά λάθος φορμάτ δοκίμασα πολλά και κατέληξα στο getdataback. Θα το βρείς εδώ

Πάντως να ξέρεις ότι είναι δύσκολο να ανακτήσεις τραγούδια και λίγο πιο εύκολο να ανακτήσεις φωτογραφίες. Αυτά που θα ανακτήσεις σχεδόν σίγουρα είναι τα αρχεία κειμένου. Όλα αυτά λόγω μεγέθους...

Link to comment
Share on other sites

Μήπως να το πάω σε κάποιον τεχνικό να μου κάνει το recovery? Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία και μπορεί να κάνω καμιά βλακεία! Εάν κάνω οποιοδήποτε λάθος μετά ο τεχνικός θα μπορεί να μου κάνει recovery ή μια φορά μόνο μπορώ? Πήρα τηλ και μου είπαν 120 euro ξέρει κανείς πουθενά φθηνότερα? Εάν μου το κάνει ο τεχνικός είναι πιο σίγουρο το αποτέλεσμα?

Link to comment
Share on other sites

Ενας φιλος μου εκανα κανονικο φορματ σε Raid κιολας και ανεκτησε το 95% το δεδομενων με το GetDataBack και καποια βοηθητικα.......αλλα θελει ψαξιμο.

Απο την στιγμη που εχεις κανει φορματ αλλα δεν εχεις γραψει δεδομενα μπορεις να τα προηγουμενα δεδομενα ανακτησεις 100%.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από nickgeol [Σήμερα, στις 12:59]

Εάν μου το κάνει ο τεχνικός είναι πιο σίγουρο το αποτέλεσμα?

ειναι πολυ απλο, αν δεν παρεις τα δεδομενα σου απλα δεν θα του δωσεις μια. αν θυμαμαι καλα και η info-quest κανει αυτη τη δουλια.... :flower:
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.