Jump to content


Εναρξη ταινιας . Ιδέες και βοήθεια


ggeorge

Recommended Posts

Υστερα απο την αναπάντεχη εξέλιξη τόυ πρώτου θεματος που έθεσα για την αγορά υπολογιστή (έμεινα κατενθουσιασμένος απο τη βοήθεια σας) είπα να γράψω άλλη μια ερώτηση , χωρίς όμως να έχει μεγάλη σχέση με το site. Αν πιστεύετε ότι δεν ταιριάζει καθόλου σβήστε το και μια μεγάλη συγγνωμη απο μένα. Απλά πήρα θάρρος γιατί μου απαντήσαν πολλοί που ασχολούνται με επεξεργασία βιντεο , ακόμα και επαγγελματίες....

Ασχολούμαι με ερασιτεχνικές ταινιες μικρού μηκους , απλά για να περναει η ώρα. Εχω αρχίσει να σκέφτομαι τους τίτλους αρχής για την ταινια που φτιάχνω. Οχι οτι τελειώνει , αλλα θελω να κάνω κάτι καλό για την αρχή.

Εχω σκεφτεί να τραβήξω φωτογραφίες τους πρωταγωνιστές να τους κάνω κάτι σαν σκίτσα με photoshop και να τους βάλω μαζί με τα γράμματα (το όνομά τους) στο After Effects. Η εναλλαγή των ατόμων να γίνεται με σπασμένο τζάμι. Δηλαδή να σπάει η εικόνα του πρώτου και απο πίσω να είναι του δεύτερου.

Θα ήθελα όμως τα γράμματα να μπαίνουν σαν αίμα και να πέφτουν πάνω στην εικόνα (κατι σαν σπλατς) :tomato:

Το πρώτο ξερω να το κάνω (σπασμένο τζαμι)

Καμια ιδέα για το πως γίνεται το δεύτερο;

Επισης αν εχετε καμια καλύτερη ιδεα για την εναρξη .... Δεχομαι προτάσεις, ιδέες και κυρίως βοήθεια για το πως γίνεται.... Προκειται για αστυνομική ταινια με mafia και πολλους πυροβολισμούς.

Θα λήψω για Σαββατοκύριακο επομενως τις απαντήσεις θα τις δω απο δευτερα

Ευχαριστώ

:daisy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.