Jump to content


Μαλλόν καμενος controller


jim_600v

Recommended Posts

Γεια σας παιδια .Λοιπον το προβλημα που εχω με το πισι ειναι οτι την μερα με τισ πολλες βροχες στον Βολο (γνωριζεται σχετικα με το θεμα απο τις ειδησεις) ειχα το πισι μου ανιχτο και κατεβαζε. ομως εκεινη τη μερα εκανε μικρες διακοπες ρευματος στις με ομως επειδη δεν κρατουσαν ουτε δευτερολεπτο το πισι μου δεν εκλεινε , τελοσπαντων , το βραδυ πηγανβα καψω ενα DVD και το νερο μου εβγαλε το εξης σφαλμα SCSI controller aborted και μετα μου κολλαγε το συστημα . Αραγε να καιηκε ο controller η υπαρχει αλλου προβλγμα????

Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα:) :)

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ πιθανό να σου έφαγε τον controller....Ακριβός έτσι την είχα πάθει πριν κανένα χρόνο με μια κάρτα ήχου! Σχετικά με τον SCSI πριν δύο χρόνια, στο παλιό pc, μου είχε βγάλει ακριβός το ίδιο. To διόρθωσα με το που του άλλαξα θύρα. Το δοκίμασες αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Οταν τον κανω restart ειναι οκ οταν ομως ανοιγω το εικονιδιο "Ο υπολογιστης μου" τοτε τα φτεινει να σημειωσω οτι οταν εκανα disable τον plextora λειτουργησε κανονικα παιζει να καεικαι μονο το αντιγραφικο???????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.