Jump to content



Επαναστατικό Software απο την Miniframe


angelos

Recommended Posts

miniframe_3.jpg

''Το MiniFrame λογισμικό είναι μια σημαντική καινοτομία στην αγορά. Μέχρι τώρα, έχουν υπάρξει προϊόντα στην αγορά που έχουν υποσχεθεί την παρόμοια λειτουργία σαν το MiniFrame αλλά δεν τα εχούν καταφέρει.''

είπε ο Justin Whittaker, διευθυντής πωλήσεων της MiniFrame UK.

Το MiniFrame, μια εταιρία ανάπτυξης λογισμικού, ανήγγειλε την πιό πρόσφατη απελευθέρωση MiniFrame , μια επαναστατική εφαρμογή λογισμικού που επιτρέπει σε 10 διαφορετικούς χρηστές να εργάζονται στην ιδιά κεντρική μονάδα.Ωστέ να μοιράζονται επεξεργαστική ισχή, μονάδες αποθήκευσης μειώνοντας έτσι το κόστος λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Όταν οι άνθρωποι ενημερώνονται και καταλαβαίνουν την λειτουργία αυτού του concept οπου το Miniframe software επιτρέπει σε 10 διαφοερικούς χρήστες,ταυτόχρονα,να επεξεργάζονται διαφορετικές εφαρμογές τρελένονται και τους φένεται πολύ μακρινό.

Το MiniFrame Multi Terminal Server είναι μια ιδανική λύση για τον τομέα της επιχείρησεις και τής εκπαίδευσης.Το πρόγραμμά CAD και άλλες εφαρμογές τέτοιου είδους εκτελούνται εξίσου καλά ή ακόμα καλύτερα με το Miniframe.

O Mr. Whittaker συνέχισε λέγοντας οτί υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του στην Αγγλία και πιστεύει οτί τελικά θα αλλάξει τον τρόπο πώλησης του software και hardware.

Πηγή

Πληροφορίες και δωρεάν demo

Link to comment
Share on other sites

Ακούγεται αρκετά καλό...να δούμε όμως αν είναι

Προσπάθησα να το τρέξω 2 φορές απλά αλλά νομίζω θέλει κάλυτερo επεξεργαστή

ας δοκιμάσουν αυτοί που έχουν κάτι καλύτερο απο opteron να τρέξουν το demo

post-2935-1416072821,3686_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.