Jump to content



Το Τhe-Core σας προσκαλεί στην dte Digital Game World!


icy20

Recommended Posts

Το Τhe-Core και η αλυσίδα internet stations Refuel, σας προσκαλούν στην dte Digital Gameworld!

Το συγκεκριμένο event θα διεξαχθεί στους χώρους της μεγαλύτερης έκθεσης ψηφιακής τεχνολογίας dte-Digital Technology Expo που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Οκτωβρίου 2006 στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα, παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου.

Η dte-Digital Technology Expo 2006 αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση του κλάδου της Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια, με την επωνυμία Comdex Greece και λόγω των διεθνών συγκυριών, άλλαξε όχι μόνο ονομασία, αλλά και περιεχόμενο: ως dte-Digital Technology Expo 2006 καλύπτει πλέον το σύνολο των εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η dte Digital Game World είναι η καλύτερα οργανωμένη συγκέντρωση της κοινότητας των Gamers: Gaming community, Game consoles, On-line gaming, game providers και διασκέδαση στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες για το 2006 θα βρουν το δικό τους παράδεισο στο Digital Game World.

Το Τhe-Core (www.the-core.gr) αποτελεί το αρτιότερα ενημερωμένο Ελληνικό site στον τομέα του online gaming και των e-sports. Παρέχει τα τελευταία νέα του χώρου, εξειδικευμένα άρθρα, καθώς και συνεντεύξεις με ομάδες, παίκτες και developers. Tαυτόχρονα προσφέρει downloads με τα δημοφιλέστερα files, δωρεάν φιλοξενία ομάδων, game servers και community forums.

Στο χρόνο λειτουργίας του, το The-Core ακολουθώντας μια δυναμική πορεία, με την διοργάνωση ή κάλυψη των μεγαλύτερων gaming events και περισσότερους από 3.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα, αποτελεί τον πυρήνα του Ελληνικού gaming!

Το Τhe-Core και το Refuel έχουν αναλάβει την διοργάνωση της dte Digital Game World. Σε χώρο 100τ.μ. με 40 pc, video wall και stage, μερικά από τα events που θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος, είναι:

* Τουρνουά σε δημοφιλή pc games, με χρηματικά έπαθλα

* Παρουσιάσεις νέων παιχνιδιών

* Προβολή gaming movies

* Hot Seats

Το επίσημο site της dte Digital Game World είναι το http://dte.the-core.gr, όπου θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα events που θα διοργανωθούν, οδηγίες πρόσβασης στην έκθεση, ειδήσεις, αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφικό υλικό.

Link to comment
Share on other sites

Είχα πάει στην προηγούμενη έκθεση dte-Digital Technology Expo δεν με τρέλανε κάτι υπερβολικά.Οι εταίριες που παίρνουν μέρος στην έκθεση κοιτάνε μόνο πως θα πουλήσουν και αν σε κόψουν για κάτω των 20 σε γράφουν.Ασε που οι περισσότεροι εκεί μέσα δεν γνωρίζουν και πόλλα.Μονο το περιπτερο AWMN μού κέντρισε τον ενδιαφέρον...

Θα γούσταρα να ξαναπάω μόνο αν κανονίζαμε συνάντηση και ομαδικό καφέ:T:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από icy20 [Σήμερα, στις 18:57]

Σας περιμενω προσωπικα να κανουμε χαβαλε και να βγαλουμε αρκετες φωτος...Ελατε μεγαλη παρεα να γινει πιο τζερτζελες

Werd! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εγγύηση για τζερτζελέ και χαβαλέ, από τον Μάριο...

post-129-1416072821,8404_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.