Jump to content


υπαρχει περιπτωση να μην υποστιριζονται στο μελλον επεξεργαστες ενος πυρηνα?


tolis861416003225

Recommended Posts

????αν ναι σε ποσα χρονια? (αν μπορει να γινει μια τετεια εκτιμηση) πιο πολυ με ενδιαφερει οσων αφορα τα παιχνιδια μιας και το τωρινο μου συστημα θα περασει στο μικρο μου αδερφο σε λιγους μηνες και σχεδον μονο για παιχνιδια θα τον χρησημοποιει..το οτι θα υποστιριζουν πολυπυρηνους ή το οτι ισως ή σιγουρα θα ειναι optimised για multi core cpus σιγουρα θα δινουν προβαδισμα στους πολυπυρηνους.ακομα θα ειναι αρκετα ξεπερασμενος ο 630 ακομα και πουσαρισμενος σε σχεση με τον κονροε-λ αλλα νομιζω πως θα μπορει να στεκεται ακομα με μια καλη mainstream καρτα dx10 για καποιο καιρο ακομα αλλα με ανησιχει μηπως δε θα υποστιριζονται... αλλα απο την αλλη γιατι να γινεια αυτο? τεσπα... ενα μικρο αγχος ειναι μπορει κανεις να με διαφωτισει?

Link to comment
Share on other sites

Να μην τρεχει καθολου λογω μονοπυρηνου? Θα περασουν αρκετα χρονια για να συμβει(αν συμβει κατι τετοιο). Αλλωστε οτι μπορει να τρεξει σε multicore θα μπορει να τρεξει και σε single core σε χαμηλοτερη ταχυτητα προφανως....

Link to comment
Share on other sites

Αν αποφασισει ο Bill οτι τα επομενα Windows ( μετα τα Vista) δεν θα παιζουν σε μονοπυρηνα τοτε bye bye. Εκτος μετα αν σου λεει "αγορασε τοσες αδειες χρησης οσους και πυρηνες που εχεις" οποτε το πραγμα αλλαζει.

Link to comment
Share on other sites

Για να πεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να μεταπηδήσουν όλα τα προγράμματα σε φιλοσοφία του να χρησιμοποιούν μόνο ένα πυρήνα οπότε για το άμμεσο μέλλον πολύ χλωμό το κόβω ακόμα..... :p

Link to comment
Share on other sites

Εδώ καλά καλά δεν χρησιμοποιούν τους δυο πυρήνες και εσυ προτρέχεις για το αν δεν θα τρέχουν σε έναν μονοπύρηνο επεξεργαστή; Στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Όπως είπε κ κάποιος άλλο παραπάνω, μόνο αν βγουν windows που θα απαιτούν διπύρηνο επεξεργαστή. Και κάτι τέτοιο έχει βάση δες για παράδειγμα τα 64-bit. Δεν έγινε καμια μετάβαση σε αυτά γιατί δεν υπάρχει 64bit έκδοση των Windows (όχι η beta δεν μετράει).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.