Jump to content



Σοβαρο προβλημα με GuildWars - Factions


FRuLiS13_acg

Recommended Posts

Αρχικα την καλησπερα μου σε ολα τα μελη του φορουμ. Η αληθεια ειναι πως οσες φορες εχω αντιμετωπισει προβλημα παντα καταφερνω και βρισκω λυση μεσα απο τις δικες σας ιδεες & προτασεις.

Στην συγεκριενη περιπτωση τι να πω?... η επιστημη σηκωνει τα ποδια ψηλα. Πριν απο 2 ωρες περιπου αγορασα το συγκεκριμενο παιχνιδι το οποιο αναφερω στην επικεφαλιδα του θεματος μου (για το οποιο ειχα ακουσει τα καλυτερα, και ειχα δει με τα ματια μου μεσα απο βιντεακια που ειχα κατεβασει απο το δικτυο) Με απιστευτη χαρα ανοιξα την συσκευασια του παιχνιδιου, ενημερωσα τους drivers του συστηματος μου και απλα περιμενα να δω την εγκατασταση του παιχνιδιου να ολοκληρωνεται προκειμενου να το δω να ανοιγει. Οσο το ειδατε εσεις αλλο τοσο το ειδα και εγω!

Πιο συγκεκριμενα τα πραγματα εχουν ως εξης - τοποθετησα το πρωτο Cd απο τα δυο που εχει η συσκευασια προκειμενου να περασω το παιχνιδι, επειτα το μηχανημα συνδεθηκε με το διαδικτυο γιατι χρειαστηκαν καποια αρχεια & λιγο πιο μετα ζητηθηκε η εισαγωγη του δευτερου Cd προκειμενου να προχωρησει η εγκατασταση.

Οταν τοποθετησα το 2 δισκακι η εγκατασταση παγωσε και πηρα μηνυμα "...not responding...". Δοκιμασα τα ιδια στο δευτερο μηχανημα μου και παλι τα ιδια!

Τι μπορει να συμβαινει? Εχασα τσαμπα και βερεσε τα λεφτα μου? Τι μετρα πρεπει να λαβω & απο που πρεπει να ζητησω εξηγησεις? Παρακαλω οσους μπορουν να σχολιασουν και να προτεινουν κινησεις που μπορω & πρεπει να κανω. Αντιμετωπισε αραγε καποιος απο εσας κατι αντιστοιχο?

{Και τα δυο μηχανηματα ειναι αρκετα καινουργια (Conroe 6700 με 7900GT, & Conroe T2500 με 7800GTX) απο την αλλη η συνδεση μου ειναι αρκετα καλη 2Μbit για να με βαζουν σε οποιαδηποτε υποψια}

Link to comment
Share on other sites

εγω θα σου ελεγα να κανεις υπομονη κατα την εγκατασταση δλδ λιγα λεπτα επιπλεον. γιατι το μνμ που σου εβγαλε (βλ. not responding) παει να πει οτι το μηχανημα σου κανει καποιες εργασιες. εκτος αν σου βγαζει και κανενα αλλο μνμ. περιμενε δλδ οσο χριεαζεται και θα δεις αν βγαλει κατι αλλο.

Link to comment
Share on other sites

Οπως συνηθιζω να λεω..."τελος καλο ολα καλα". Μετα απο καποιες δοκιμες και φυσικα την βοηθεια του χρηστη Jonathan, η εγκατασταση πραγματοποιηθηκε με επιτυχια. Φιλε σε ευχαριστω πολυ!!! Αγοραστε το παιχνιδι, ειναι απλα αιξερετικο!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.