Jump to content



παιζει ρολο αν τα ζευγαρια μνημων ειναι διαφορετικων εταιριων?(ιδια dimms ανα ζευγος)


tolis861416003225

Recommended Posts

τωρα εχω 2χ512 samsung 533mhz 5-5-5-15 O/C @ 600mhz 4-4-4-11(τα δουλεβα 614μηζ 4-4-4-11 αλλα λογω καλοκαιριου εριξα λιγο τον επεξεργαστη και δουλεβαν και δουλεβουν απροβληματιστα :)) και μιας και τα βιστα 64βιτ rc1 που εβαλα θελουν 700+μβ μνημης (ελεος) αν τελικα η τελικη εκδοση τρωει εξισου πολλα και τα εγκαταστησω για κυριο λειτουργικο για να μπορω να κανω κατι αλλο απο το να παιζω τραγουδια και να βλεπω βιντεο θα χρειστω κιαλλα μβ οποτε σε μια τετεια περιπτωση θα βαλω αλλο ενα ζευγος 512 αλλα κοματι δυσκολο να βρω ιδια διμμς οποτε το λογικοτερο ειναι να παρω διαφορετικα... αυτο θα δημιουργισει καποιο προβλημα????? ενα ζευγος με samsung δλδ και ενα αλλο με kingston π.χ. .....

Link to comment
Share on other sites

για καλυτερα πρεπει να ειναι τα ιδια μην εχεις μπλε οθονες και αλλες ασυμβατοτητες,παντως ολα εξαρτωνται απο το mobo σου νομιζω.Κοιτα μηπως βρρεις κατι σε μεταχειρισμενο σε ιδιο!Οι μνημες γενικα ειναι μυστηριο εξαρτημα στο pc και θελει προσοχη και φραγκα...:mad:

Link to comment
Share on other sites

Εχει χρειαστει πολλες φορες να δουλεψω με διαφορετικης μαρκας μνημες (την ιδια στιγμη πανω) χωρις κανενα προβλημα.Δεν παιζει ρολο παρα μονο στο overclocking ωστε να ανεβαινουν το ιδιο,αλλα ακομη και τοτε αρκει να ξερεις που φτανει η καθε μνημη και μετα παλι το βρισκεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.