Jump to content



Πρόβλημα με vga (μάλλον bios corruption)


mech5107

Recommended Posts

Εχω μιά asus v9999 6800NU, όπως στην υπογραφή μου. Ρε παιδιά "σχεδόν" στα κάλα καθούμενα, μετά από ένα restart η οθόνη γέμησε άπειρα artifacts (από την πρώτη οθόνη του bios). Δοκίμασα διάφορα (cmos clear, άλλη οθόνη, να την βάλω μπρός χωρίς extra molex τροφοδοσίας...). Η τελειωτική βόλη ήταν όταν έβαλα μιά 9250 Pci και δούλεψε:cry: . Επειδή δείχνει κάτι (...artifacts), ελπίζω (...θέλω να ελπίζω) ότι έγινε corrupt το bios της κάρτας. Από θερμοκρασίες ήταν κομπλέ (55 full load). Εχει τύχει κανενός παρόμοιο πρόβλημα? Εχω το Normal bios αλλά πώς να το flashαρω? Να θυμήσω ότι έχω και την 9250 pci διαθέσιμη. Να κάνω κάτι άλλο εκτώς από το flashαρισμα? Αντε μπάς και γλιτώσουμε την καινούργια κάρτα (...και που να βρώ Agp τώρα...δεν έχω και φράγκο...).

P.S. Εννοείτε πως δεν έχω εγγύηση πια...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 22:08]

Δυσκολα να φταει το bios...μαλλον οι μνημες ειναι στα τελευταια.

Καλά αλλά γιατί έτσι ξαφνικά? Δηλαδή δεν ήταν σε load και μάλλιστα είχε ώρα να παιξει σοβαρά. Η θεμοκρασία των μνημών ήταν 44-45 πάνω κάτω. Γιατι ρε γα@ω τις κάρτες μου?

Link to comment
Share on other sites

Απλά δεν καταλαβαίνω τι δείχνει από τα πολλά artifacts, οπότε win δεν παίζει για να κατεβάσω ρολογια. Ασε που είναι με moded Bios 16/6 390/900 εδώ και 6 μήνες.

UPDATE:

Βρήκα το παλιό Bios έχω και την 9250 pci τώρα πώς κάνω το flashαρισμα? Βάζω και τις 2 και επιλέγω την pci από bios και μετα κάνω κανονικά το flashαρισμα, όπως και σε κάθε αλλάγη Bios σε nvidia? Μην χαλάσω και την ATi....

Link to comment
Share on other sites

δυστηχως μπορει να την πατησες απο ηλεκτροστατικο φορτιο.ειναι δυσκολο να επαναφερεις bios.εξαλου απο μνημες το παθες.οχι απο bios.Για να δοκιμασεις παντως το bios χρειαζεσαι μια αντιστοιχης γενιας καρτα.:bye:

Link to comment
Share on other sites

Tελικά η κάρτα ειναι νεκρή.:bye:

Flashαρισα το original bios και εκανε τα ιδιά.

Κρίμα γιατί με είχε υπηρετήσει καλά.:cry:

Τώρα λέω να πάρω μια x800 gto 256mb που έχει το e-shop με 120 περίπου.

Τι απόδοση έχουν αυτές? Θα είναι στα επιπεδα της 6800 μου?

Καμμιά άλλη πρόταση?

Link to comment
Share on other sites

Μνήμες κλασσικά. Να σαι σίγουρος ότι αυτές οι κυρίες δεν σου δίνουν σημάδια κόπωσης (ακόμα και οι ακλοκάριστες) όπότε μια ωραία πρωίαν σου λένε αντίο έτσι χωρίς λόγο.

2 φορές την πάτησα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.