Jump to content



Sapphire X1650pro 256mb πηράγματα..


_K_Marios_

Recommended Posts

1)Λοιπόν μπορεί να μου πεί καποιος πόσα pipilines εχει κ καρτα γραφικων και αν εχει 12 πως ξεκλειδώνονται?

2)Μέχρι ποιούσ χρονισμούς φτάνει η καρτα..?

Link to comment
Share on other sites

1) Η κάρτα έχει μαμά 12 pixel shaders / 4TMUs / 5 vertex shaders . core 600mhz / mem 1400mhz / 128bit bus.

2) Tα ρολόγια που μπορεί να φτάσει εξαρτώνται από το κομμάτι που θα πέσεις , τόσο σε πυρήνα όσο και σε μνήμη. Είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα τύχης. Από εκεί και πέρα παίζει κάποιο ρόλο και η ψύξη αλλά και η μαεστρία του clocker ;) ...αν κάνει σωστό burn in ή άμα νομίζει ότι η ati του χρωστάει ρολόγια για πλάκα.

Link to comment
Share on other sites

γιατι πολυ απο εσας δεν μπαινουν στην διαδικασια να "ψαξουν" λιγο?? ο φιλος μας ο γουγλης δεν σου ειπε τιποτα?? τεσπα...:getlost: :getlost: :getlost:

sapphire 1650 pro

review

αυτο λογικα θα σε βοηθησει... αναφερει οτι πανω απο 630+ δεν πηγε ο πυρηνας αλλα παντα απο το ac δοκιμαζανε οι τυποι..το ιδιο και οι μνημες.πανω απο 720+ δεν....

σχετικα με το ξεκλειδωμα ας απαντησουν οι experts;)

Link to comment
Share on other sites

Πάντως δεν ξέρω πως ακριβώς έχουν καταφέρει με τις Χ16χχ και ενώ πιάνουν καλά 3dmarks για την κλάση τους, σε πραγματικές συνθήκες αποδίδουν αρκετά κατώτερα από τα αναμενόμενα με βάση το σκορ τους...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας επιγοντως.αγορασα μια sapphire χ1650pro 512mb agp απο e-shop.οι χρονισμοι της καρτας ομως ειναι 594 για την gpu και 783 για την μνημη(ΜΕ ddr αλιως ειναι 391,5!!!) πως γινεται αυτο?το κνανονικο ειναι 380 και 1400...επισης αντι για μπλε ειναι κοκκινη...τι παιζει μου λετε?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510572

Link to comment
Share on other sites

Ε σωστά είναι όλα. Το 600/1300 είναι για τη 256mb version, την οποία και θα έπρεπε να έχεις προτιμήσει. Τα 512mb σε πολύ λίγες περιπτώσεις θα σου φανούν χρήσιμα σε κάρτα αυτής της κατηγορίας, και πάλι όχι κανα τρομερό όφελος. Αν σε αυτό βάλεις και το πολύ χαμηλότερο ρολόι , σε σχέση με τη 256mb, είσαι σημαντικά πιο πίσω σε επιδόσεις. Αυτό αν για κάποιο λόγο ισχύει αυτό που λέει στο link το eshop. Αν όμως ισχύουν τα νούμερα που λες, δηλαδή 594 και 783 (*2=1566 είναι αυτό, μη μασας), τότε είσαι μια χαρά. Αν δε χρησιμοποιείς ήδη το Ati tray tools, που θα έπρεπε γιατί είναι το αξιοπρεπέστερο cpanel που μπορείς να έχεις σε ATI, πέτα το ccc και βάλε ati tray tools τώρα. Ανάμεσα στα άλλα, έχει ακριβείς πληροφορίες για την κάρτα σου, και θα σου λύσει και τις όποιες απορίες...;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εγω μόλις αγόρασα μια Agp 1650 pro 256 ώστε να δώσω λίγο πνοή στο Athlon xp μου καθώς τώρα δεν με παίρνει να το αλλάξω .

Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου παει καλά θα επανέλθω σύντομα με περισσότερα .

Δεν έκανα bench αλλα το γεγονός οτι σε σχέση με μια FX 5200 δεν εντυπωσιάσθηκα με ανησυχεί

Αν και στο Lineage2 τα εβαλα ολα και HDR και πηγενε ανθρωπινα σε 1440*900 βεβαια πρωτιμισα το glow effect παει αψογα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.