Jump to content



Προβλημα αμεσης βοηθειας!!!


g_0x

Recommended Posts

παιδες παρακαλω δοηθηστε γιατι καιγομαι.λοιπον παω να ανοιξω το λαπτοπ και ενω παω να πατησω στο εικονιδιο του χρηστη μου (μονο εγω ειμαι στη λιστα) μου βγαζει προβλημα με τον Explorer.exe και δε μπορει να ξεκινισει γιατι λειπει ενα αρχειο το Normalize.dll.παταω οκ και περιμενω και η οθωνη γινεται στο χρωμα του φοντου χωρις κανενα εικονιδιο.δε ξερω τι να κανω και νομιζοντας οτι τιποτε δεν λειτουργει παταω ALT+CTRL+DEL και μου πεταει την γνωστη εικονα.και βλεπω οτι ολα λειτουργουν εκτος απο τον εξπλορερ(οχι τον ντερνετ).παταω εναρξη εργασιας και μου ανοιγει το ραν και παταω εξπλορερ και παλι τα ιδια.με τα πολλα ανοιξα το φιρεφοξ και σας γραφω ετσι λοιπον χωρις να μπορω να δω το ντεσκτοπ.παιδεια σας παρακαλω βοηθατε λιγο.τι να κανω τωρα????

Link to comment
Share on other sites

παιδες λοκ τι πλιζζζζ!!!!!!!!!!!!!!!:D

ειμαι αρκετα χαρουμενος γιατι και ενας τυπας ειχε το ιδιο προβλημα και το ελυσε.εφτασα μεχρι τη μεση και βρικα το προβλημα στη σελιδα που δειχνω παρακατω.Οποιος αντιμετοπισει το ιδιο προβλημα να ξερει τι θα κανει αποδω και περα!!!το προβλημα δημιουργηθηκε με την εγκατασταση του ΙΕ7!!!!!!

http://www.flashict.net/uninstalling-internet-explorer-7-beta-2/

Link to comment
Share on other sites

oxi.απλα κατεβασα το δλλ αρχειο και το εβαλα στο συστεμ32 και ανοιξε κανονικα ο εξπλορερ.τωρα αν στο ρεσταρτ του πισι ξαναγινει το προβλημα θα ακολουθησω καταγραμμα την απεγκατασταση τουΙΕ7.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.