Jump to content



Αποτροπή εκτελεσης δεδομένων πρόβλημα


ggeorge

Recommended Posts

καλημερα και παλι

Επιτελους ετοιμος ο νεος υπολογιστής , εχουν γεμισει οι δισκοι και εχουν μπει και τα προγραμματακια

Παω λοιπον να ανοίξω ενα αρχειο να δω οτι δουλευουν ολα σωστα και μου βγαίνει ενα μυνημα οτι τα windows δεν αφηνουν να ανοίξει το αρχείο γιατί δεν υπάρχει ασφαλεια. Λεει οτι η Η λειτουργεία αποτροπής εκτέλεσης δεδομένων DEP μπήκε σε λειτουργεία και κατι τετοιο. Σαν να μην εφτανε αυτο μετα απο αυτο κολλάει και ο υπολογιστής και πρεπει να πατήσω control alt delete και τελος εργασίας. Τι φταιει; πηγα στον πινακα ελεγχου αλλα δεν υπάρχει επιλογη απενεργοποιησης της λειτουργείας αυτης . Μονο ενεργοποιηση σε λίγα βασικα προγραμματα και σε ολα.

Εχω βαλει το kaspersky 6.0 αλλα δεν εχω αναβαθμίσει τη βαση ακομα . Μιπως φταίει αυτο; Και αν φταιει αυτο τι θα γίνει ; Θα πρεπει να μπαινω στο ιντςερνετ internet καθε μερα να κανω update τη βαση χωρις να εχω κάποια αλλη δουλεια;

Βοηθεια γιατί εχω απογοητευτεί .... :(

Link to comment
Share on other sites

Οσον αφορα την εικόνα ετσι τα έχω

Για τις οδηγιες να κανω το παρακάτω;

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου (My Computer) και κατόπιν κάντε κλικ στην εντολή Ιδιότητες (Properties).

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Για προχωρημένους (Advanced) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις (Settings) στο πεδίο Εκκίνηση και αποκατάσταση (Startup and Recovery).

3. Στο πεδίο Εκκίνηση συστήματος (System Startup), κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία (Edit). Το αρχείο Boot.ini ανοίγει στο Σημειωματάριο (Notepad).

4. Στο Σημειωματάριο (Notepad), κάντε κλικ στην εντολή Εύρεση (Find) από το μενού Επεξεργασία (Edit).

5. Στο πλαίσιο Εύρεση του (Find what), πληκτρολογήστε /noexecute και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εύρεση επόμενου (Find Next).

6. Στο παράθυρο διαλόγου Εύρεση (Find), κάντε κλικ στο κουμπί ’κυρο (Cancel).

7. Αντικαταστήστε το στοιχείο το_επίπεδο_πολιτικής με το στοιχείο AlwaysOn.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Καταχωρίστε το κείμενο με ακρίβεια. Ο διακόπτης του αρχείου Boot.ini πρέπει τώρα να είναι:

/noexecute=AlwaysOn και να το αλλάξω σε AlwaysOff ;

Παρακάτω ομως λέει ότι

Οι υπάρχουσες ρυθμίσεις /noexecute του αρχείου Boot.ini δεν αλλάζουν όταν είναι εγκατεστημένο το Windows XP SP2. Οι ρυθμίσεις αυτές δεν αλλάζουν επίσης όταν μετακινείτε μια εικόνα του λειτουργικού συστήματος των Windows σε υπολογιστές με ή χωρίς υποστήριξη από τη δυνατότητα DEP που επιβάλλεται από το υλικό. Και εγω εχω SP2.

και να πω οτι ανοιγω κανενα περιεργο αρχειο... ενα mpeg ανοιγω

Link to comment
Share on other sites

’λλαξε :)

Βεβαια εχω αλλα προβλήματα μάλλον ασχετα απο αυτο

Κολλαει απιστευτα, τον ανοιγω και γραφει οτι ο υπολογιστής ανανειψε απο σοβαρο σφάλμα και απο χθες το βραδυ λεει προβλημα στο λειτουργικο στις βιβλιοθηκες ; dll του πυρήνα ; κατι τετοιο και δεν ξαναανοιξαν τα windows. Τελος παντως σημερα θα επιστραφει στο καταστημα για ελεγχο. 2 μερες τον εχω. Τι μπορει να φταιει; Κολλάει οταν κυρίως κάνω μια εργασία χρονοβορα, πχ μεταφορα DVD στον σκληρο με παρα πολλα αρχεία.... η μεταφορα 40GB απο τον ενα σκληρο στον άλλο

:(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.