Jump to content



ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


totally_wired

Recommended Posts

ΝΙΩΘΩ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ greekfragma ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΛΟΣΙΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 'ΑΝΑΓΚΗ'????.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επιπλέον θέλω να εκφράσω την αηδία μου με το θέμα των αγγελιών καθώς άτομα που πραγματικά έχουν ενδιαφέρον και κάνουν καλή παρέα (και γενικά συμπαθώ) ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους για λίγα ευρώ (2-3) παραπάνω.

Θεωρώ ηλίθιο (χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον εμπνευστή) τον περιορισμό της παραμονής 3 μηνών και 150 posts για την δημοσιεύση αγγελίας, καθώς ο χρόνος δεν κάνει ορισμένους λιγότερο λαμόγια και καθήκια. Ίσα ίσα... η παραμονή και η αίγλη ορισμένων τους δίνει το δικαίωμα να αυθαιρετούν. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο και λυπάμαι που δεν ανέφερα τίποτα στο forum και το άφησα να περάσει έτσι.

Επειδή κάθε ώρα με νοιάζει όλο και λιγότερο η παραμόνη μου στο forum, επιθυμώ την κατάργηση των αγγελιών.

Link to comment
Share on other sites

ok.

ας ακουσουμε λοιπον και την δικη μου εκδοχη οχι γιατι θα στησουμε λαικο δικαστηριο αλλα γιατι πρεπει να ακουγεται και η αλλη πλευρα.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

οντως ειχα κλεισει μια καρτα γραφικων στον μακη πριν μερικες ημερες.

και ειχα κανονισει ραντεβου σημερα το απογευμα κεντρο κατα τις 7-8 για την παραδοση της καρτας.

στις 6 η ωρα με παιρνει ενα φιλαρακι τηλεφωνο και μου λεει οτι πρεπει οπωσδηποτε να του βρω μια καρτα.

τηλεφωνω αμεσως στον μακη να τον ρωτησω εαν ξεκινησε να ερχεται στο μαγαζι.....μου απανταει οτι ειναι ακομα σπιτι.

του απαντω οτι δυστυχως πρεπει να ακυρωσω την επεικειμενη συνδιαλλαγη και οτι πραγματικα λυπαμαι που τον κρεμασα.

και ενω περιμενα να λαβω μια συγκαταβατικη κατα το δυνατον απαντηση απο ενα παλικαρι που μαζι τα πιναμε και τρωγαμε την παρασκευη που μας περασε..............

........λαμβανω μετα απο λιγη ωρα ενα απειλητικο μηνυμα του στυλ

''δεν ειμαι παιδακι ουτε παιζω οταν λεω οτι αγοραζω κατι......''

και μηνυμα νουμερο 2

''δεν περιμενα απο σενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο πραγματικα.μια ωρα πριν την συναλλαγη πιστεψε με εγω λυπαμαι περισσοτερο ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ''...............

οσο για τους χαρακτηρισμους

''ξεφτιλιζουν τον εαυτο τους για λιγα ευρω''

''λαμογιο και καθηκι........''

''αιγλη ορισμενων τους δινει το δικαιωμα να αυθαιρετουν''

να πω τα εξης........

την καρτα την εχω και καθεται σφραγισμενη εδω και 6μηνες........αν ηθελα να βγαλω εστω και 2 ευρω παραπανω να εισαι σιγουρος οτι θα την πουλαγα ανετα μια 150αρα πριν λιγο καιρο στο e-market και οχι σε γνωστα μου ατομα μεσα στο λαμπ στη μιση τιμη.

τα 2 κοσμητικα και τις απειλες πραγματικα δεν τα περιμενα απο καποιον που τα επινα 3μερες πριν σε καλο κλιμα χωρις να εχω να χωρισω κατι μαζι του.

αυθαιρετησα?

δεν νομιζω οτι ειμαστε e-marκετ εδω μεσα..........ουτε καποιος θα παει φυλακη αμα αθετησει μια συνδιαλλαγη.........ολοι προσπαθουμε να λειτουργησουμε ομαλα........

βεβαια ανθρωποι ειμαστε και ορισμενες φορες συμβαινουν καποια πραγματα που δυστυχως μας αναγκαζουν να κανουμε κατι παρα τη θεληση μας.ετυχε κατι και το ακυρωνω...........αλλωστε οι αγγελιες στο ιντερνετ πολλες φορες εχουν απροοπτα.εδω μεσα πολυ λιγοτερο μιας ολοι μας ξερουμε τι αγοραζουμε και τι πουλαμε αλλα δεν μπορεις να πεις οτι η αγοραπωλησια προιοντων στο λαμπ ΠΟΤΕ δεν θα βγαλει προβληματα και ΑΣΥΝΕΠΕΙΕΣ λογω εκτακτων λογων.

δεν εχω δωσει κανενα αλλο δειγμα τετοιας γραφης και πραγματικα λυπαμαι για την αντιμετωπιση...............

απαντησα μονο και μονο για να ακουστει και η δικια μου πλευρα ωστε να μην υπαρξει οποιοδηποτε ψεγαδι στην παρουσια μου μεσα στο φορουμ απο τις αρχες του 2004.

τωρα εαν καποιος θα μου προσαψει το σημερινο γεγονος ή οχι το αφηνω στην προσωπικη του κριση.

εξαλλου δεν νομιζω οτι εχω να απολογηθω για τιποτα.

ετυχε,ακυρωθηκε,τελος.

δεν επιθυμω να συνεχιστει το θρεντ απο κανεναν που να υποστηριζει εμενα ή το μακη.

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από totally_wired

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Παρακαλώ το κλείδωμα του post καθώς και την άμεση διαγράφη του accound μου.

Μα τι πονηρό αυτό το παιδί.

Προσέχετε μην του κλειδώσετε κατά λάθος το account.

:p

Δεν αντέχει η καρδιά μου να σε βλέπω τσαντισμένο έτσι, σκέφτομαι να σου κάνω δώρο μία XFi (εδώ παρατηρείται η εγγραφή νέου μέλους με user name totally_wired-2).

Peace Brothers :)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ επιθυμώ την διαγραφή και των 2 μελών και την δημιουργία 2 νέων: totally_fragma και greekwired :p

Έτσι να μείνουν τα πιτσουνάκια αιώνια μαζί :hehe:

@Totally: Τέτοιες είναι οι στιγμές που δείχνουμε πόσο ώριμοι μπορούμε να είμαστε, ξανασκέψου το ;)

@Fragma: Δεν θα κρίνω την κίνησή σου, δεν είμαι και δικαστής. Αλλά αφού είστε τα νέα πιτσουνάκια όπως φαίνεται, κάτι πρέπει να κάνεις.

Make love, not flames :T:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από sotiris

Μπά, σβήνουν account κι οι mod τώρα? Τι διαπλοκή είναι αυτή? Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας?

Εγώ βασικά ο μεσάζοντας είμαι. Μεσολαβώ για σβυσίματα λογαριασμών, μείωση αριθμού posts και άλλα ιλαρά. Ενδιαφέρεσαι για ενα delevel στις δημοσιεύσεις σου Σωτηράκι

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 21:45]

άμεση διαγράφη του accound μου.

τα account δε διαγραφονται, οταν καποιος εχεις 1.5k post. δημιουργειται προβλημα.

ασχετο: σωτηρακι κοψε τα πολλα. χειροτερος απο spammer εγινες.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει ρε συ totally wired,μη χαλιέσαι για κάτι μικρό,υπάρχουνε και χειρότερα, τουλάχιστον ήτανε ειλικρινής ο fragma.

Eγώ σε ένα μήνα άκου τον απολογισμό μου στο emarket:

Kλείνω 2 δημοπρασίες.

Στην 1η μιλάμε από τηλέφωνο,όλα καλά όλα ωραία, τον ξαναπαίρνω μετά που τη χτύπησα, μου λέει πήγε για rma και περιμένει, αν τυχόν βρω κάτι καλύτερο ας το χτυπήσω και δε πειράζει...Περιμένω, ξαναπαίρνω μετά από μια εβδομάδα και τα ίδια.....Κατάλαβα ότι με δούλευε...

Δε πειράζει λέω ,βρίσκω άλλη αγγελία, τη χτυπάω, κερδίζω, μιλάμε συμφωνούμε,ανταλλάζουμε διευθύνσεις λογαριασμούς, παίρνω για επιβεβαίωση πάλι,τίποτα.’Φαντος.Αρκετά τηλεφωνήματα τίποτα.Ευτυχώς που δε πρόλαβα να κάνω κατάθεση.

Τελικά αυτό που ζητούσα μου έρχεται αύριο από 3η δημοπρασία :p ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Και υπάρχει και συνέχεια, σε αυτά που πουλούσα, έδινα ένα wc kit, το χτυπάει ένα παλικάρι, μίλησα 45 λεπτά χρέωσή μου στο τηλέφωνο μαζί του πως να το στύσει το νερό, δε θέλει όλο το κιτ, συμφωνούμε να του το στείλω εκτός ενός ψυγείου. Θέλει ACS αντικαταβολή, το καταπίνω και αυτό, του λέω οκ ,μα δεν ήξερα ο έρμος ότι ήτανε πανάκριβη η αποστολή έτσι, δε πειράζει έχασα 20ευρά για τον τρόπο αποστολής αυτόν. Πάει εκεί τον ψάχνουνε συνέχεια, τον παίρνω τηλέφ, το σηκώνει μου λέει δικαιολογίες ότι δε τον ειδοποίησε κανείς και αργότερα κάτι του έτυχε και δε μπορούσε να το πάρει.Πέρασαν 2 εβδομάδες, στα τηλέφωνα απαντούσε κανονικά, αλλά δε τα έπαιρνε επειδή δε μπορούσε λέει να συννενοηθεί με τη κούριερ.Τον ξαναπαίρνω αποφασισμένος να τον βρίσω για να μου δώσει τελική απάντηση τι θα κάνει, και μου λέει τον πέτυχα πάνω που πήγαινε να το παραλάβει απλά περίμενε να του έρθει και ένα τηλέφωνο για να τα πάρει μαζί να μη πάει άδικα.Αυτό ήταν.Πήρε το νέο του τηλέφωνο άλλαξε αριθμό και το δέμα δε παρελήφθη ποτέ.Εκανα επιστροφή και τον ήπια πανηγυρικά, δε τα πούλησα, έχασα 20ευρά,1 ώρα στη Cosmote και με δούλευε και με καθυστερούσε 3 εβδομάδες++.Έχω ωστόσο όλα τα άλλα στοιχεία του, που δε πρέπει να είναι λάθος.Τώρα αν πάω στη Σαλαμίνα να γίνει ναυμαχία από τη Κρήτη θα έχω άδικο?:devil:

Link to comment
Share on other sites

Λαϊκό δικαστήριο δεν είμαστε...και ούτε πρόκειται να αποφανθεί κανείς εδώ για το πιος έχει δίκιο και ποιος άδικο....δεν έχει κανένα νόημα.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

Με θλίβει απίστευτα το γεγονός να μαζευόμαστε παρέα και να πίνουμε τα κρασιά μας και μετά απο 3 μέρες να πέφτει τέτοιο μαχαιροκράξιμο.....

Κατα την ταπεινή μου άποψη....η αντίδραση του αδικημένου wired είναι κάπως out of proportions. Και μένα θα με πείραζε ιδιαίτερα....ειδικά μετά απο την Παρασκευή...αλλά δεν μου έβρισε και τη μάνα ο Φράγμας.

Από την άλλη όμως....ρε φίλε....δεν ακυρώνεις 1 ώρα πριν την παράδοση και κρεμάς τον άλλο έτσι χύμα. Έστω και αν είπες την αλήθεια για το τι παίζει και όχι κανα γελοίο ψέμα. Αν θες να λέγεσαι σωστός....ούτε ακόμα και αν μπήκες χθες στο φόρουμ. Πόσο μάλλον όταν είσαι χρόνια και έχεις δείξει το πιον(καπως έτσι γράφεται) σου.

Δεν θα σε καταδικάσει κανεις εδώ στο φόρουμ γιατί δεν έχει κανεις το δικαίωμα. Αλλά όπως έιπα βγάζουν όλοι τα συμπεράσματα τους. Όλοι μας κρινόμαστε κάθε μέρα απο το τί κάνουμε και τι λέμε.

Όλα καταλήγουν στο αν στο τέλος της ημέρας κοιμάσαι ήσυχος και εντάξει με τον εαυτό σου. Γενικά στη ζωή, όχι μόνο στο φόρουμ....

ps1. Πραγματικά δεν θα με παραξένευε αν έπαιρναν πόδι οι αγγελίες κάποια στιγμή. Πολυ απασχολούν τώρα τελευταία....

ps2. Φωτιά στα μπουζι των καραγκιόζηδων που όταν είναι λίμνη οι δρόμοι, αντι να κόψουν για να μην βρέχουν τους πεζούς...γκαζώνουν κιόλας!!!!! Αμ πως....μη σε βράξουν μισό και έχεις διχρωμία μετα....ολόκληρο FTW!

ps3.(όχι η κονσόλα) Έναν η μία απο αυτούς θα πιάσω μια μέρα και θα του δείξω την οργή μου....:devil:

ps4. Πολλά έγραψα πρωι πρωι...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ακούω προσφορές για διαγραφές λογαριασμών:p

μπορουμε να πληροσουμε για να διαγραφουν αλλονων account(d) ???? aka sln (dkfdkjsgjn)???

@38.45 ετσι κιαλιος τα 1599 post που εχει ολα ειναι στο OT ειναι εκτος απο το thread με το τρυπιο μαντολινο :kiss:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 08:07]

....................

Από την άλλη όμως....ρε φίλε....δεν ακυρώνεις 1 ώρα πριν την παράδοση και κρεμάς τον άλλο έτσι χύμα. Έστω και αν είπες την αλήθεια για το τι παίζει και όχι κανα γελοίο ψέμα. Αν θες να λέγεσαι σωστός....ούτε ακόμα και αν μπήκες χθες στο φόρουμ. Πόσο μάλλον όταν είσαι χρόνια και έχεις δείξει το πιον(καπως έτσι γράφεται) σου.............

Ακριβως, οταν εχεις συμφωνησει με καποιον για μια αγοραπωλησια ειναι απαραδεκτο για μενα να δινεις την καρτα αλλου για οποιοδηποτε λογο, ετσι σκεφτομαι και κανω εγω - τωρα αλλοι εχουν αλλες αποψεις.

Ενταξει οι χαρακτηρισμοι ειναι λιγο τραβηγμενοι αλλα δεν μπορεις να πεις οτι εχει και αδικο...

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα ελεγα να παρουν ποδι οι αγγελιες γιατι:

-θα σταματησουν διαμαχες μεταξυ μας.

-θα σταματησουν θεματα που αφορουν κακους-καλους πολητες-αγοραστες

-θα σταματησει το spamming νεον μελον μονο και μονο για να φτασουν 150

-και στο κατω κατω υπαρχουν e-market που κανουν αυτη τη δουλεια

-γιατι δεν μπορω να βλεπω δυο ανθροπους που τα λεγαμε και γελουσαμε την Παρασκευη και τωρα να τσακονονται για μια αγγελια......

-ο σκοπος του THELAB.gr δεν ειναι αγγελιες

:flower:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:00]

Ακριβως, οταν εχεις συμφωνησει με καποιον για μια αγοραπωλησια ειναι απαραδεκτο για μενα να δινεις την καρτα αλλου για οποιοδηποτε λογο, ετσι σκεφτομαι και κανω εγω - τωρα αλλοι εχουν αλλες αποψεις.

Ενταξει οι χαρακτηρισμοι ειναι λιγο τραβηγμενοι αλλα δεν μπορεις να πεις οτι εχει και αδικο...

Ετσι ακριβως ειναι .......

+ 1 και απο μενα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.