Jump to content



Δεν μπορω να παιξω youtube videos στον IE7


EvilRyu

Recommended Posts

Οταν παταω να παιξει ενα οποιοδηποτε video μου βγαζει το εξης μηνυμα

"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player"

Εγκατεστησα κανονικα τον τελευταιο flash player εκανα επαννεκκινηση στον Browser αλλα παλι τα ιδια.Εκανα και search στο google πως να ενεργοποιησω το javascript στον ie7 και βρηκα αυτο

http://www.arborday.org/generalInfo/enable-jscript.cfm

Πηγα να κανω και αυτο που λεει εκει αλλα ητανε εξαρχης ενεργοποιημενο.Τι συμβαινει?Μπορεις καποιος να με διαφωτησει?

Τελος αξιζει να σημειωσω οτι μπορω να παιξω κανονικα με τον Opera 9 και με τον Firefox 2 και εχω την τελικη εκδοση εννοειται του ie7.

Link to comment
Share on other sites

99% δεν έχουν ενημερώσει το site ώστε να αναγνωρίζει σωστά τον ΙΕ7 και για αυτό το λόγο σε κόβει. Υπάρχουν ακόμα αρκετά sites που αν μπεις με ΙΕ7, σου βγάζουν μήνυμα ότι πρέπει να έχεις ΙΕ5.5 ή νεότερο για να παίξει...

Link to comment
Share on other sites

Αμα μου το ελεγες για αλλο site θα το καταλαβαινα αλλα στο youtube?Μου κανει τρομερη εντυπωση.Κοιταω τωρα τα activex controls και δεν βλεπω καποια ενδειξη που να δειχνει οτι το flash player ειναι εγκατεστημενο!Τι γινεται να ουμε?Το κανα εγκατασταση και απο το site της adobe και σε ξεχωριστο εκτελεσιμο exe αρχειο αλλα τιποτα.

Αληθεια αντιμετωπιζει κανενας εδω μεσα προβλημα με το youtube και τον IE 7?

Link to comment
Share on other sites

Ωχ!Νομιζω βρηκα τι φταιει αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Εχω απεγκαταστησει εδω και καιρο την Microsoft Java Virtual Machine χρησιμοποιωντας το MSJVM Removal Tool.Λες να φταιει αυτο?Εννοειται εχω την Sun Java εγκατεστημενη.Και απο οτι ξερω δεν γινεται να ξαναγινει εγκατασταση εκτως και κανεις επανεγκατασταση των windows.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα το ελυσα!Σκεφτομουνα πιο τρελα πραγματα αλλα η λυση ητανε πολυ πιο απλη.Απλα κατι ειχε μπερδευτει στον Flash player και παρολο που ελεγε οτι ειχε εγκατασταθει σωστα δεν ηταν.Χρειαστηκε να κατεβασω ενα unistall utility απο το site της adobe ωστε να απεγκαταστησω εντελως τον flash player.Υστερα το εγκατεστησα εξαρχης και ολα ενταξει.Βεβαια με περιμενε μια μικρη εκπληξη οταν ανοιξα τον firefox καθως ειχε βγαλει και απο κει τον flash player!Τον ξαναβαλα και για firefox και ολες οι flash movies και εννοειται το youtube λειτουργουν τελεια και στους 2 browsers πλεον.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.