Jump to content



Ποιο TV TUNER


Helly

Recommended Posts

Θελω ενα TV TUNER που:

1oν: Να ειναι εξωτερικο ελεω ABit AW9D :p

2oν: Nα εχει σαφως ψηφιακο και αναλογικο δεκτη

3oν: Να πιανει Filmnets(αναλογικος) η Novas (ψηφιακος) με σπασιμο η και χωρις :upside:

4ον: Nα εχει λογικη τιμη(μην μου πειτε τιποτα με 200+

Αυτα για αρχη ξερω ειμαι απαιτητικος.

P.S :Εν αρχη θα μπει σε μια 17αρα crt και στο μελλον σε 24" TFT

P.S : Μολις ειδα οτι υπαρχουν και PCIe x1 προιονται οποτε ευπροσδεκτα και αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι που δεν ζητάς τίποτα υπερβολικό ειδικά αυτό με nova & filmnet με ξετρέλανε... Λύσεις υπάρχουν αλλά μάλλον τα 200 ειναι πολύ λίγα. Υπάρχει όμως αποκωδικοποιητής της Humax αν δεν κάνω λάθος που συνδέεται απευθείας με Asdl κάνει την αποκωδικοποίηση κ έχεις όλο το nova (υπόψιν μιλάμε για δορυφορικό εξοπλισμό εδώ) το receiver σκέτο που σου λέω κοντά στα 500Ε. Από εκεί κ πέρα πλέον όλες οι σοβαρές καινούριες κάρτες έχουν ψηφιακό δέκτη αλλά

η υποστήριξη του nova... Filmnet χωρίς όμως ήχο βρίσκεις από ΤV tuner με chipset των pinnacle, philips, asus & prolink εκτός κ αν εχει κυκλοφορήσει κανένα νέο προγραμματάκι που να υποστηρίζει κ άλλα αν κ δε νομίζω. Θα κοιτάξω για το receiver αν ενδιαφέρεσαι το ποσό βέβαια το βρίσκω εξωφρενικό καθώς σήμερα λειτυργεί σε 5 μήνες δεν ξέρεις. Το ίδιο έγινε πριν δύο χρόνια που όλοι έπαιρναν τις περήφιμες "καρτούλες" που εξασφάλιζαν τσάμπα nova τώρα πλέον μόνο κανένα πορνό και αυτό όχι ποιοτικό...

Link to comment
Share on other sites

Εχω ακουσει οτι αν εχεις αποκωδικοποιητη Nova απλως μπορεις να ξεκλειδωσεις καπως εφοσων πας σε καποιο αλλο σπασμενο αποκωδικοποιητη.Αυτο ειναι σαν HOTFLASH κατι?Σε ρωταω γιατι φαινεται οτι το κατεχεις το στοιχειο.

Οσων αφορα το σπασιμο γι αυτο χρησιμοποιησα το :upside: smilie δηλαδη τραβηγμενο κυριως ως προς το nova καθως για το filmnet ξερω οτι το σπαγαν χωρις ηχο και πολλοι παλιοι αναλογικοι δεκτες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.