Jump to content



Nero ερώτηση...


JohnG85

Recommended Posts

Παίδες έχω ένα avi και με το NeroVision το έκανα mpeg.Μετά με το DVD Lab 2 το άνοιξα και το έκανα demultiplex χώρισα δηλαδή τον ήχο από το video.Υστερα έβαλα το video στη θέση video στο παράθυρο του DVD Lab τον ήχο αντίστοιχα στη θέση του και μετά στο subtitle έβαλα ελληνικούς υπότιτλους.Τέλος πάτησα Project---->Compile DVD και μου έκανε δύο φακέλους τα γνωστά AUDIO_TS VIDEO_TS έτοιμα δηλαδή να τα γράψω σε DVD.Πριν τα γράψω για επαλήθευση τα έτρεξα με το Cyberlink Power DVD και άρχισε κανονικά να παίζει το video με τους υπότιτλους όλα καλά και σωστά.Υστερα πήγα να το γράψω με το Nero έφτιαξα ένα υποτυπώδες menu με τις επιλογές που έχει και αφού το έγραψα παίζει το DVD αλλά δεν έχει υπότιτλους (Σε desktop DVD-Player) αλλά επίσης τα ίδια και στο Power DVD.Τι έγινε λάθος ???

Link to comment
Share on other sites

Υποθέτω οτι έκανες νεο DVD-Video από το Burning Rom, και μετά πέταξες μέσα τα περιεχόμενα του VIDEO_TS, έτσι? Όσα έχω καψει με αυτόν τον τρόπο, παίζουν κανονικά.

Μηπως δεν έγινε κατι καλα με το μενού? Με τι το εφτιαξες?

Link to comment
Share on other sites

Αφού το dvd lab τελείωσε το compile όπως είπα εβγαλε video kai audio ts.Δοκιμή με power dvd και έπαιζε κανονικά.Μετά ναι άνοιξα το nero πάω εγγραφή dvd-video πετάω μέσα τα αρχεία έκενε κάποια ώρα που τα ένωσε και 1-2 βήματα πριν αρχίσει η εγγραφή έχει ένα default menu και αν θες το αλλάζεις.Δεν πείραξα τίποτα σπουδαίο βιαζόμουν και άλλαξα λίγο το χρώμα.Μετά κάνω εγγραφή του dvd το βάζω στο player και παπάκια...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.