Jump to content


FUJITSU-SIEMENS amilo - 17"


antonisk7

Recommended Posts

Ο Amilo M3438G είναι ένας υψηλής απόδοσης αντικαταστάτης υπολογιστή γραφείου, με μοναδικά συστατικά τεχνολογίας φορητών υπολογιστών. Ο κομψός και λεπτός σχεδιασμός του, με μια εξαιρετική και μεγάλη 17" CrystalView, High Brightness WXGA+ ευρεία οθόνη (16:10 format), για εκπληκτικά ακριβείς και λεπτομερείς εικόνες, κάνει τον Amilo M3438G ένα μοναδικό multimedia notebook.

Συνδυασμένο με γραφικά τελευταίας τεχνολογίας, GeForce Go 6800 με 256 MB video ram, αυτό το notebook θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση γραφικών για video streaming κτλ, σε ένα ελκυστικό πακέτο.

Παίρνετε ακόμα περισσότερα: Η InstantOn λειτουργικότητα και το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο, σας εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή άνεση, ενώ με την SATA, RAID τεχνολογία και 2 διαφορετικούς σκληρούς δίσκους, σας προσφέρεται η επιλογή της ύψιστης ασφάλειας των δεδομένων σας ή του διπλασιασμού της ταχύτητας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής:

* Intel Pentium M 760 2.0 GHz

* 2MB Level 2 cache

* 400MHz Front Side Bus (FSB)

* Intel 915PM+ICH6M Chipset

* Τεχνολογία Intel

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.