Jump to content



Windows Vista RTM - εικόνες


mariosalice

Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Καταντήσαμε να αποφασίζουμε για το λειτουργικό μας, από τα γραφικά του... Κανένας δεν ασχολήθηκε με το απαράδεκτο file system, με την έλλειψη modularization (είναι φτιαγμένο για noobs και εγώ που είμαι "ψαγμένος" πρέπει να τρώω στη μάπα κάθε διαδικασία που απευθύνεται σε noobs), την ΚΑΤΑΡΑ που λέγεται registry και ακόμα θα μας τυραννά για τα επόμενα 3 χρόνια κ.α. πολλά που μένει να τα δούμε από Γενάρη.

Δε θα πάρω, ευχαριστώ.... Και όταν θα πάρω, θα το κάνω μετά από 1 1/2 χρόνο όταν θα αναβαθμίσω (αν και εφόσον δεν έχω άλλη επιλογή)

Επιμένω σε αυτό που είχα πει παλιότερα. Για να παίξεις DX10 παιχνίδια σε Vista θα χρειάζεσαι Dual Core + 4GB RAM + DX10 gfx. Σε καλή μεριά!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable

Ο καθενας λεει την αποψη του, δεν σημαινει οτι ισχυουν οσα λεει κιολας....

σωστα,και στο κατω-κατω οποιος θελει τα βαζει

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gdp77

Μπορείς να μου πεις ποιος θα τα βάλει όταν ξέρει ότι τα πάντα θα πηγαίνουν έως και 10% πιο αργά σε σχέση με τα XP στο ίδιο μηχάνημα;

Με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να είμασταν σε command prompt OS ακόμα, μιας και το GUI κάνει το μηχάνημα να πηγαίνει πολύ πιο αργά. Α, ξέχασα, υπάρχει και η πολυεπεξεργασία....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gdp77

Μπορείς να μου πεις ποιος θα τα βάλει όταν ξέρει ότι τα πάντα θα πηγαίνουν έως και 10% πιο αργά σε σχέση με τα XP στο ίδιο μηχάνημα;

Η ταχυτητα δεν ειναι το παν....

Link to comment
Share on other sites

εμ , βέβαια , να πως εξηγείται που οι τιμές της μνήμης πήραν την ανηφόρα (τι ανηφόρα δηλ. τον πύργο του Αιφελ θυμίζουν) . Όλα αυτή γραφικούρα θέλει τόνους μνήμης για να τρέξει αξιοπρεπώς . Και μη μου πείτε , έλα μωρέ τι έιναι 2GB μνήμης σήμερα , γιατί θα σας πω ότι είναι 300 και βάλε ευρώ .

Ρε καλά είπα εγώ , αυτό δεν είναι λειτουργικό , ο κουταλιανός είναι που μασάει σίδερα.

Αυτή είναι η κατάληξη , όταν το λειτουργικό θέλει να υποκαταστήσει όλα τα άλλα προγράμματα, και να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη .

Τέσπα , άντε να δούμε τι θα δούμε .

Link to comment
Share on other sites

Παιδια κοιταξτε να δειτε οποιος δεν θελει δεν τα βαζει αν και πιστευω οτι ειναι η πρωτη φορα που η microsoft αποφασισε να βαλει τα δυνατα της.Ειχα δοκιμασει το rc1 και ηταν καλα!Τωρα θα δειξει μολις βγει στα ραφια, βλεποντας και κρινοντας!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από JohnG85 [Σήμερα, στις 17:22]

Τα DX10 παιχνίδια ! ;)

Ούτε αυτά θα παίζουν. Όταν θα βγουν φυσικά και αυτά.

Τα Vista δεν έχουν DirectX-10 αλλά directX-9L.

Το μόνο πλεονέκτημα που θα έχουν τα νέα Vista αρχικά θα είναι ότι το νέο Direct-X 9L υποστηρίζει περισσότερες εφαρμογές 3D, τη στιγμή που τα Windows XP υποστηρίζουν μόνο μία. Οι σκιές στα παράθυρα, η διαφάνεια και φυσικά τα τρισδιάστατα αντικείμενα για να λειτουργήσουν σε περισσότερες από μια εφαρμογές θέλουν Vista.

Έτσι και η εμφάνιση είναι καλύτερη στα Vista.

Είτε μας αρέσει είτε όχι εκεί θα πάμε όλοι.

Γιατί είναι πιό σύγχρονο λειτουργικό, γιατί οι παλιές εκδόσεις των Windows δεν θα υποστηρίζουν σωστά το νέο hardware που θα εμφανιστεί το καλοκαίρι (νέες μητρικές και επεξεργαστές με DDR3 μνήμη) και τέλος γιατί οι DirectX10 κάρτες γραφικών το καλοκαίρι στις ίδιες σημερινές τιμές, θα έχουν πολλαπλάσιες επιδόσεις από τις σημερινές.

Αλλά όλα αυτά θα τα δούμε μετά το καλοκαίρι, όταν θα βγεί το Service pack των Vista που θα υποστηρίζει το directX-10.

Πάντως από οικονομική άποψη πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα να αγοράσει κανείς τα Vista τον Σεπτέμβριο του 2007.

Αλλά εδώ είναι τεχνολογικό forum, οπότε αμφιβάλλω αν θα έχει μείνει κανείς μέχρι τότε χωρίς Vista. Από την πρώτη μέρα που θα κυκλοφορήσουν θα τα έχουμε οι πολλοί και ορισμένοι έχουν ήδη την τελική έκδοση. Δεν μιλάω για beta, που επίσης κάποιοι τα έχουν εδώ και κάμποσο καιρό.

Link to comment
Share on other sites

Είναι beta.

Τα RTM Vista δεν έχουν DX-10. Ούτε αυτά που θα βγουν τον Ιανουάριο θα έχουν.

Μήπως έχεις βρει πουθενά το DirectX-9L για κατέβασμα?

Σκέφτομαι ότι αν το βάλουμε στα XP θα μπορούμε να μιμηθούμε απόλυτα το desktop των Vista, γιατί το 9L υποστηρίζει πολλαπλές εφαρμογές 3D, αλλά κρατάει συμβατότητα προς τα πίσω με software και hardware. Δεν έχει πραγματική πολυεπεξεργασία, αλλά μοιράζει τον χρόνο της GPU ανάμεσα στις εφαρμογές.

Αντίθετα, το DirectX-10 υποστηρίζει πραγματική πολυεπεξεργασία, δηλαδή περισσότερες από μια εφαρμογές 3D να τρέχουν συγχρόνως, αλλά απαιτεί νέο hardware (8800 κάρτες γραφικών) και δεν είναι συμβατό με τα XP.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει αυτό που σκέφτηκα και δεν νομίζω να έχει βγάλει η M$ ή κάποιος άλλος, το directX-9L για εγκατάσταση ξεχωριστή.

Μόνο ενσωματωμένο στα vista υπάρχει. Για ευνόητους λόγους.

Αν κάποιος έχει βρει κάπου το DirectX-9L ας μας πει διεύθυνση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.