Jump to content


υπαρχει τροπως να παιχτει παιχνιδι για χβοχ αμερικανικου προτυπου tv σε χβοχ pal?


tolis861416003225

Recommended Posts

?????????? θελω τρομερα το mortal combat armageddon αλλα οι οι μ@λ@κες στη midway αποφασησαν να μη το βγαλουν σε παλ ο λογος δε μπορω να διανοηθω ποιος ειναι αλλα οπως εχει η κατασταση δε μπορω να το παιξω!....:( το χβοχ δεν το εχω τσιπαρει...ο μονος τροπως ειναι με τσιπαρσμα?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν το ήξερα ότι το xbox παίζει και ntsc.Πάρτο και κοίτα το μενου της τηλεόρασής σου.Εγώ να φανταστείς στο δωμάτιο μου έχω μια φθηνή toshiba και παίζει όλα τα σηματα.Αν δεν το υποστηρίζει απλά αν θυμάμαι καλά θα το βλέπεις μαυρόασπρο ή κάτι τέτοιο ! Το πολύ πολύ αν το θέλεις διακαώς αγοράζεις και μια τηλεόραση να το παίξεις! Πέρα από αυτό αν όντως έχεις πρόβλημα με την τηλεόρασή σου επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα κοίτα μήπως λύνεται αν συνδέσεις την κονσόλα στο μονιτορ του υπολογιστή σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.