Jump to content



Πρόβλημα με Backup. HELP!


diachiristis

Recommended Posts

Δυστυχώς την έπαθα και θέλω την βοήθεια σας !!!

Πριν από λίγο καιρό μέσω του προγράμματος GHOST 2003 πήρα ένα Partition Backup στον υπολογιστή μου απλά για να το έχω, ως εφαρμογή της παροιμίας «των φρονίμων τα παιδία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Δυστυχώς ακόμη και για τις παροιμίες τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι.

Μάλλον κάτι από ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος όταν μετά από λίγες ημέρες για κάποιο λόγο θέλησα να περάσω το Βackup στον υπολογιστή πάλι, συνέβη το μοιραίο.

Όχι μόνο έχασα ότι είχα μέχρι εκείνη την στιγμή στον υπολογιστή μου, (διότι έκανε FORMAT στο δίσκο πριν εγκαταστήσει το Partition), αλλά και στην πρώτη δισκέτα που είναι απαραίτητη για τις επόμενες δεν είχε παρθεί σωστά το Backup (εν τη γενέσει) και έτσι δεν μπορώ να «ξεδιπλώσω-εγκαταστήσω» τις υπόλοιπες. Τα στοιχεία (αρχεία που θέλω) είναι τώρα σε 6 DVD αλλά δεν μπορώ να τα διαβάσω με κανέναν τρόπο ώστε να αντλήσω από αυτά τα αρχεία που θέλω (φωτογραφίες, κείμενα σε Adobe και πολλά άλλα).

Υπάρχει κάποια ιδέα τι μπορώ να κάνω ?

Επιχείρησα με το NORTON V.10 μήπως «έβλεπε» τα αρχεία του Ghost 2003 αλλά τίποτα. Σιγή ιχθύος

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σπαστήρι ή κάτι άλλο να ανοίξω-διαβάσω τα DVD στα οποίο σημειώνω ότι τα αρχεία δεν είναι συμπιεσμένα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αναμένω με αγονία.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.