Jump to content



NORTON GHOST 2003 ΚΑΙ FORMAT


sr10rs1416003261

Recommended Posts

Λοιπον εχουμε φερει το P/C μας σε ενα σημειο οπου ειμαστε ευχαρηστιμενοι και απο θεμα επιδοσεων και απο πληροτητα προγραματων θελωντας να κρατεισουμε ενα αντιγραφο του σκληρου δισκου που να εχουμε μεσα το λειτουργικο ολους τους DRIVERS και ολα τα προγραματα πυ εχουμε περασει. Ο σκοπος ειναι αν χρειαστει μελλοντικα να επαναφερουμε το συστημα στο αρχικο σταδιο οχι με τον παραδοσιακο τροπο (BIOS) αλλα μεσο του GHOST. Tα δεδομενα μας ειναι WINDOWS XP PRO-S.P 2 2002 KAI NORTON GHOST 2003 η NORTON GHOST 10 ποιο απο τα δυο κανει για αυτη τη δουλεια και αν υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος για τον τροπο που θα ακολουθεισουμε. Η βοηθεια σας μου εινα ακρος απαρετητη!! Εκ των προτερων σας ευχαρηστω!!!!

Link to comment
Share on other sites

Βάλε το Acronis. Θα καταλάβεις.

Είναι toooo easy. Πιο απλό δεν γίνεται :)

Επίσης, το θέμα σου έχει 2 φάουλ για αυτό και δεν έχεις απαντήσεις:

1ον) Είναι σε λάθος κατηγορία (Software - Windows Platform είναι πιο σωστό).

2ον) Είναι θέμα που έχει συζητηθεί ξανά και ξανά, οπότε αν έκανες μία αναζήτηση ίσως έβρισκες την απάντησή σου αμέσως ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.