Jump to content



Προτασεις οσο αναφορα αγορα καινουργιου η/υ


Σκίουρος

Recommended Posts

Για σε ολα τα παιδια του thelab:D Ειμαι ενας απο τους φανατικους, μπορω να πω, παρακολου8ιτες του site. Τα ελληνικα μου μπορει και να μην σκιζουν, αλλα παρακαλω σιγχορεστε με:p Διαβαζω τα posts σας εδω και αρκετο καιρο, ακομα και αν δεν πηρα ποτε μου μερος σε κανενα. Εχω εδω και ενα χρονο, εναν υπολογιστη cloclaρισμενω με υδορ, τον οποιον τον εστησα με τιν βοηθεια των post στο site;) Πανε δυο χρονια τωρα που με εξηπηρετει πιστα. Ε ερχονται τα χριστουγεννα και λεω να κανω ενα δορο στον εαυτο μου :)

Μαζευα τσουκου τσουκου τα λευτα μου ,μεχρι που εφτασα σε ενα ορεο τετραψιφιο αρι8μο και λεω να παρω καινουργιο pc:X: Επειδι δεν θελω να παν τα λευτα μου χαμενα, ει8ελα να σας ρωτισα μερικες λεπτομεριες οσο αναφορα τα parts. Σκευτομε για intel παλη.:cool:

Y.Γ Χαρικα που βρικα εναν αρκετα σοβαρο λογο γιανα γραψω το πρωτο μου post :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Kαλωσηρθες dude!! :D

Conroe εννοειται οτι θα παρεις, τωρα αν εχεις καποια stuff απο το παλιο pc τα οποια μπορεις να τα κανεις use και στο καινουργιο θα σε συμφερε αρκετα μιας και θα μπορουσες να παρεις καλυτερο cpu, mobo π.χ. με τα ιδια λεφτα ;)

Link to comment
Share on other sites

Καιγο για dual core σκευτομε:cool: Τα λεφτα που θα διαθετω τα χρισουγενα ,πιστευω πως θα αγγιξουν τα 1700 ευρο:inlove: . Εχω δει reviews απο cpuz, motherboards kai κατρες γραφικων και καταλιξα σε cero duo 6600 η 6700. Καρτα γραφικων asus 8800 gtx.Δεν ξερω

ομως τι motherboard και μνημη να παρω.Ειπαρχουν πολλες ενδιαφερουσες επιλογες η οποιες ειναι λιγο τσιμπιμενες:o

Λοιπων επιδη δεν εγινα σαφης. Θελω να μου προτινει καποιος τι ram,mobo και psu να αγορασω για να μπορω να clockarω ορεα εναν 6600 6700 και μια asus 8800 gtx.

Mαλλον δεν ειπα σωστα αυτο που8ελα να πω :o

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.