Jump to content


Τρόποι καθαρισμού για το ματάκι του DVD-Writer


PrinceofPersia

Recommended Posts

Τις τελευταίες μέρες άρχισα να παρακολουθώ κάτι προβλήματα την ώρα που γράφω cd-dvd όπως υπολειτουργία του buffer (με αποτέλεσμα η εγγραφή να παίρνει παραπάνω από την προβλεπόμενη ώρα) και κόλλημα του pc κατά την ώρα της εγγραφής με αποτέλεσμα να αργεί να ανοίξει κάθε άλλη εφαρμογή αισθητά αργά όπως και κατά την ώρα που διαβάζει θα έλεγα ότι κάνει αρκετά αργά. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το nero άλλα τελικά δεν..........γιατί δοκιμάζωντας εξωτερικό driver όλα μια χαρά όποτε κατά την γνώμη μου ή το ματάκι θέλει καθάρισμα ή το DVD-Writer ετοιμάζετε να μας αφήσει χρόνους :rip:

το θέμα όμως είναι το ματάκι πως το καθαρίζουμε ? ή έχετε υπόψιν κάτι άλλο που μπορεί να φταίει.

Υ.Σ. Πρόκειται για λάπτοπ για να μην παραξηγηθούμε

Link to comment
Share on other sites

υπαρχουν στην αγορα κατι cd καθαρισμου κεφαλων αλλα δε ξερω κατα ποσο κανουν αυτο που λενε....ποσο καιρο το εχεις το ενλογω dvd? τα εφαγε τα ψωμια του? ι μαρκα ειναι?

άστο με το cd καθαρισμού δεν το ρισκάρω γιατί δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις πιστεύω ότι κάνουν μεγαλύτερη ζημιά, το εν λόγω dvd το έχω περίπου 1.5 χρόνο βασικά το λάπτοπ είναι στην εγγύηση ακόμα μέχρι το καλοκαίρι άλλα τώρα εδώ που βρίσκομαι είναι λίγο δύσκολο γιατί το είχα πάρει από τα multirama οπότε σε 'κάνα μήνα όταν θα γυρίσω και δεν έχω καταφέρει μέχρι τότε να το φτιάξω θα το πάω άλλα το θέμα είναι άμα μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα.

Δοκίμασε να κάνεις ανασυγρότηση τους δίσκους σου.

δεν έχει περάσει ούτε βδομάδα που έκανα ανασυγκρότηση πήγε και 'μένα το μυαλό μου εκεί άλλα τίποτα

Δοκίμασε να γράψεις με εφαρμογή διαφορετική του Nero.

δεν νομίζω να φταίει το nero γιατί όπως προείπα και παραπάνω με εξωτερικό dvd-writer(από φίλο) δούλεψαν όλα μια χαρά

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.