Jump to content


Το καλύτερο Racing Game?


_K_Marios_

Recommended Posts

Γεια σας θα ηθελα να μου προτίνεται τα πιο καλά racing παιχνίδια απο άποψη χειρισμού,gameplay,γραφικων..!(Racing games όπως xpandrally,colin mcray..)

Ακουω προτάσης..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Αν σ ενδιαφέρει simulation, GTR2... To μόνο που φτάνει το Grand Tourismo (PS2) σε pc. Φυσικά είναι δύσκολο και θέλει τιμονιέρα, γιατί αν πάς να χειριστείς γκαζι/φρένο με buttons η μπρός/πίσω στο joystick/joypad την έκατσες τη βαρκούλα... :)

Link to comment
Share on other sites

GTR2 RULZZZZZZZZ ειναι θεϊκο αλλα οντως με gamepad δυσκολα τα πραματα...θελει να εχεις ενεργοποιημενο το tracion ψοντρολ αλλιως οπως καταλαβενεις με κουμπι(γκαζι- οχι γκαζι) ο ποπος θα παει στο χωμα σε στροφες...για να νικαω, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση, το εβαλα στο 90% με real aggretion....ιδικα στα προκριματικα αμα το βαλεις 100% και παιζεις χωρις τιμονιερα ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μπορουσα να ανεβω πανω απο τη 15 θεση στον αγωνα κατι γινεται(γιατι αραγε? ειναι πολυ ευκολοτεροι σαν αντιπαλοι στον αγωνα...:unsure: )...μονο τα χειρωτερα αυτοκινητα νικαω...θελει τιμονιερα για να το απολαυσεις...το σκεφτομαι πολυ σοβαρα αλλα no money.... και αμα παρω να ειναι καλη 100+ ευρο οχι μπαχατελα διοτι θα κλαιω 60 ευρο....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tolis86

σε χωμα richard burns!!!!! ποιο mc rae?? καμια σχεση!!

Το Richard Burns το έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά δεν έχω δει καν περί τίνος πρόκειται, οπότε είχα μείνει με την εντύπωση ότι είναι στο στυλ του GTR2...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.