Jump to content


Escape Lan Party! για εμάς που γουστάρουμε! Don't Miss It


ferz

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους , είμαι φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών. Μαζί με κάποια άλλα παιδιά του χώρου διοργανώνουμε ένα τριήμερο LAN Party στην Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου. Προφανώς η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Γίνετε για όλους εμάς που έχουμε <<κάψιμο>> με τα pc.

Περιληπτικά θα αναφέρω 2,3 πράγματα που θα γίνουνε και τι μπορούμε να προσφέρουμε.

Επίσης δίνω και link του site για περισσότερες πληροφορίες.

URLs :

http://escapelanparty.ifastnet.com

http://escapelanparty.freehostia.com

http://escapelanparty.netfirms.com

Θα συμπεριλαμβάνει σαφώς Multiplayer Gaming, με όλα τα αγαπημένα μας παιχνίδια, αλλά με την διαφορά οτι θα εκμεταλλευόμαστε μια υπερταχεία Τ3 σύνδεση με τα Cascading 24άρια switch και το GiGaBiT backbone και Uplink μας. Οι χρήστες LapTop αλλά και όσοι μισούν τα καλώδια μπορούν να εποφεληθούν και από την ύπαρξη του WiFI.

Θα υπάρχουν και 24ωροι Game servers, όπως και DC++ FTP για να κάνουμε και ανταλλαγή αρχείων, εκτός από απόψεων.

Προβλέπονται και «διαγωνισμοί» για CaseModding και OverClocking, οπότε μπορείτε να φέρετε και τα δημιουργήματά σας, αλλά και τις ταχυτητικές σας αλχημίες να εντυποσιάσετε τους ομοίους σας... και όλα αυτά στο ρυθμό της συνεχόμενης μουσικής. Γιατί θά έχουμε και DJs LIVE όλη νύχτα, κάθε νύχτα.

Φέρτε λοιπόν όλοι τα PC σας, να κατεβάστε, να ανεβάστε, να παίξτε, να δείξτε και να περάσουμε όλοι καλά!

Και στο τέλος, αν κάτι δεν έκατσε καλά (ε, όλο και κάποιος δίσκος θα τα έχει φτύσει) να χαλαρώσουμε όλοι μαζί με τους γνωστούς τρόπους. Όχι. Δεν είναι ανάγκη να σας μείνει κειμίλιο ο ψόφιος 300άρης. Ούτε εκείνα τα άχρηστα DVD. :)

Link to comment
Share on other sites

Για το CaseModding Contest:

Οι δηλώσσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά (online) από την έναρξη του LanParty (μεσημέρι Παρασκευής 15/12/2006) και έως 18:00μμ της δεύτερης μέρας (Σάββατο 16/12/2006). Τα κουτιά των συμμετεχόντων θα φωτογραφηθούν με τη λήξη της δήλωσης συμμετοχής και οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο τοπικό site του Party. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης θα δωθεί και χρόνος να κυκλοφορήσουν οι επισκέπτες, ώστε να θαυμάσουν τα δημιουργήματα των συμμετεχόντων.

Η Ψηφοφρία θα εκτελεστεί από τις 23:00 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας (Σαββάτου 15/12/2006) με ταυτόχρονη παρουσίαση των φωτογραφιών των συμμετοχών σε Video Projector.

Για το OverClocking Contest:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ταυτόχρονα και με τον ίδιο τρόπου που θα γίνονται του CaseModding Contest (online δηλαδή κι αυτές).

Μετρήσεις θα γίνονται επι τόπου (στο PC του καθενός) παρουσία μελών της διοργανωτικής επιτροπής. Επιβεβαίωση της ταχύτητας αλλά και της σταθερότητας θα γίνονται με τα εξής προγράμματα:

-CPU-Z (για έγκυρες αριθμητικές πληροφορίες)

-SuperPI Test (για βρούμε τον πιο γρήγωρο και να σιγουρευτούμε ότι είναι σταθερό στην ταχύτητα που το φτάσατε)

-Cinebench (Γιατί το render είναι ενδεικτικότατο...)

Επειδή δεν έχουμε όλοι απολύτως συγκρίσιμα συστήματα (ίδιες κάρτες γραφικών κ.ο.κ) προς το παρον, οι μετρήσεις θα γίνονται ΜΟΝΟ με SuperPI και Cinebench που περιορίζονατι το δυνατόν περισσότερο σε μετρήσεις επεξεργαστή.

Οι μετρήσεις θα συγκεντρωθούν και πάλι σε σελίδα του τοπικού site.

-------

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να πραγματοποιηθούν αλλαγές μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι προτάσεις σας είναι δεκτές και έιμαστε ανοιχτοί προς συζήτηση. Δηλαδή, έχετε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ; Πείτε την. Και 'μεις αυτό ακριβώς θέλουμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.