Jump to content



Πρόβλημα με msn-SOS


sfakattack

Recommended Posts

Παιδιά αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Σήμερα πήγα να κάνω add a new contact στο msn και δεν με άφησε λέγοντας πως η λίστα μου είναι γεμάτη και πως θα πρέπει να σβήσω κάποιες επαφές για να βάλω νέα. Μου φάνηκε πολύ παράξενο. Παρόλα αυτά έσβησα μερικές επαφές αλλά πάλι τίποτα. Αντιμετωπίζει κανείς μήπως το ίδιο πρόβλημα. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει. Παιδιά είναι λίγο επείγον γιατι θέλω να βάλω το mail του αδερφου που πήγε Αγγλία για να μιλάω μαζί του.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος.Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται. Δοκίμασα με το άλλο mail που δεν έχει καθόλου επαφές και προσθέτει κανονικά. Τι συμβαινει.Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος ιός; να μπόρεσε να βλάψει κάποιος το msn μου;Βοηθείστε παιδιά.σας είπα είναι ανάγκη.

Link to comment
Share on other sites

Sorry,tade@hotmail.com could not be added.Your contact list is full.Please delete a contact from your list and then try again.

Αυτό είναι το μήνυμα ακριβώς. Στην αρχή νόμιζα είχα όντως πολλές και άρχισα να σβήνω. Έχω φτάσει πλεον να έχω 32 επαφές αλλα πάλι τίποτα.

Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει.

Παιδιά διευκολύνετε με σας παρακαλώ

Link to comment
Share on other sites

Δεν έβγαλα και πολύ άκρη.Είναι και η ώρα τέτοια.Τέλος πάντων.Σε ευχαριστώ πολύ blade_pan που είσαι ο μόνος που βοήθησε.Αύριο θα προσπαθήσω να το λύσω και αν δεν πετύχει τότε εδώ θα μαστε πάλι.

Link to comment
Share on other sites

32 Επαφές δεν είναι τίποτα ξερώ άτομα που έχουν 100αρεσ.

Με λίγο Google search βρήκα κι εγώ αυτό

Messenger List Too Full - Incorrect Error Message

________________________________________

Symptom: MSN Messenger gives you the following annoying message:

"Sorry, somebody@hotmail.com could not be added. Your contact list is full.

Please delete a contact from your list and then try again."

Problem: You don't have over 100 contacts (or you don't have any!)

Solution: Log into the attached hotmail account at www.hotmail.com and view the contact list there. Chances are, many names have been added automatically while replying to emails. Even if these "contacts" don't show up in Messenger, the count against your total. You'll need to delete a few of the entries at hotmail to unstick Messenger for sign-in.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.