Jump to content



7600gt και σωρό artifacts στο atitool (μόνο)


Bigi

Recommended Posts

Γεια σας παίδες. :hi:

Τι με έβαλε ο λαλάς μου σήμερα τ' απόγευμα πριν φύγω να κατεβάσω το atitool και να δω από περιέργεια αν δουλεύει με την εν λόγω κάρτα.Πάω λοιπόν στο σαιτ, βλέπω πως υποστηρίζει όλες τις nv πλέον και προχωράω.

Λέω: δεν κάνω κανά τσεκάρισμα για αρτιφακτς;Το βάζω στα ρολόγια που είχα (575/740) και όλα γίναν πράσινα!Ντανγκα ντάνκα βάραγε κουδουνάκι κάθε ένα δεύτερο και λιγότερο.Το ρίχνω στα default (570/725 μιλάμε για πολύυυυ μεγάλη διαφορά :laughing: ) και έβγαζε με μικρότερη συχνότητα, αλλά και πάλι έβγαζε.Το θέμα είναι πως σε παιχνίδια ή benches στα μαμά ρολόγια ποτέ δεν είχα πρόβλημα με artifacts ή κολλήματα ούτε και στα λίγο ανεβασμένα ρολόγια που ανέφερα παραπάνω.Από εκεί και πέρα σιγά-σιγά αρχίζανε τα προβλήματα, αλλά ως τα 575/740 όλα καλά.Έχω βάλει μια vf900 επάνω και πλέον οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές.Σε πλήρη φόρτο αφότου την έβαλα δεν έχω δει να ξεπερνά ποτέ τους 50 βαθμούς.

Ποιά είναι η άποψή σας;Πιστεύετε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα ή όχι;Να κάνω κάτι;Μου είχε κάνει εντύπωση όταν την είχα πρωτοπάρει που δεν ανέβαινε παραπάνω από 2-3 mhz σε πυρήνα ή μνήμες χωρίς κολλήματα.Με την αλλαγή της ψύκτρας κάτι ψιλολόγια έκανε, αλλά και πάλι...

Link to comment
Share on other sites

Έχουν ακουστεί δηλαδή προβλήματα με τις συγκεκριμένες μνήμες;Μου κάνει εντύπωση πάντως που σε παιχνίδια ως τώρα δεν είχα πρόβλημα με τα (έστω και λίγο πιο ανεβασμένα) ρολόγια.Από την άλλη βέβαια μου έκανε εντύπωση ότι δεν ανέβαινε με τίποτα.

Ρε γαμώτο, μανούρα που έχω να τραβήξω δηλαδή.Όσο σκέφτομαι το ράβε-ξήλεωνε με τη zalman...Και όχι τίποτ' άλλο, έχει πρόβλημα το ένα ποδαράκι της και με βλέπω να την αφήνω στα τρία τελικά.:cool:

Update: τσακάλια το βρήκατε.Είναι όντως οι μνήμες.Δοκίμασα να τις ρίξω στα 720 και έβγαζαν μερικά αραιά.Στα 715 δεν έβγαζαν καθόλου ακόμα και αν πήγαινα τον πυρήνα στα 610!Που σημαίνει...:whistling

Προσπάθησα να βγάλω και τις ψυκτρούλες, αλλά δεν ξεκόλλαγαν και το παράτησα μην πάθω καμιά πιο μεγάλη ζημιά.Βέβαια για τη μάρκα είμαι σχεδόν σίγουρος, παρόλο που πάει καιρός από τότε που την πήρα και τις κοίταξα, μόνο για τα ns διατηρώ μια επιφύλαξη αν και δεν έχει σημασία αυτό.Ελπίζω πάντως να μη μου πουν κανά κουλό του στυλ: φίλε έβαλες χέρι στις μνήμες, δε γίνεται τίποτα και μείνω ενεός! :blink:

Αλλά και πάλι τι να τους πω για να την αλλάξουν;Ξέρετε στα παιχνίδια δε μου κολλάει, αλλά στο atitool βγάζει artifacts; :tomato:

<<Στο ποιό;>> θα μου πουν. :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε...αν αφήσεις τις ψύκτρες στις μνήμες δεν το κόβω να σου κάνουν rma....όσο για τα artifacts, ή δεν έχεις βρει το κατάλληλο παιχνίδι ή δεν έχεις παρατηρήσει αρκετά προσεκτικά...;) Δοκίμασε κανά απαιτητικό fps...βρες καμια σκηνή με πολύ νταβαντούρι και στην ανάγκη κάνε και pause το παιχνίδι για να μη αποσπάσαι. Κάπου εκεί είναι τα artifacts...

Link to comment
Share on other sites

Με τη σειρά όλοι θα πάρετε: :D

Occultist πρώτος τυχερός.

Δε μπορώ να βγάλω τις ψύκτρες.Φοβάμαι ότι θα ξεκολλήσω και τις μνήμες αν επιμείνω! :tomato: Οι ψύκτρες είναι της vf900cu.Υπάρχει κανένα <<κολπάκι>> για να ξεκολλήσουν;Πάντως το φοβάμαι πολύ ότι αν τη στείλω με τις ψύκτρες δε θα την αλλάξουν.

Τώρα για τα artifacts,επιμένω ότι σε παιχνίδια ή σε 3dmark δεν έχω δει τίποτα στα νορμάλ ρολόγια.Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα απόσπασης προσοχής ή απειρίας.Στο atitool όμως και σε default βγάζει.Και αυτό είναι που μου έκανε εντύπωση γιατί στα παιχνίδια όλα είναι κυριλέ.Αν ανεβάσω βέβαια χρονισμούς αρχίζουν σιγά σιγά να φαίνονται.

dellman, μπορώ να βρω κάπου αυτή την ανακοίνωση;

VIL και apostolis22, η τελευταία έκδοση (0.26) υποστηρίζει όλες τις κάρτες της nvidia (!) και ati εκτός της 1950pro.Πας λοιπόν στην ιστοσελίδα, το κατεβάζεις και όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ απλά

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και να με συγχωρείτε αν δε σας απαντήσω εγκαίρως αλλά κάπου τώρα είναι να λήξει η συνδρομή μου (εξαρτάται πότε θα αποφασίσουν να με κόψουν) και δε θα έχω νετ για ένα τρίμηνο περίπου.

Απαντήστε εσείς όμως, μην αγχώνεστε! :laughing:

Edit: μόλις είδα την απάντηση του ea6gka.Ξέχασα κιόλας να πω ότι έχω την xfx.Λογικά τα ίδια θα ισχύουν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.