Jump to content



Thomson CRT TV και το χαος!!!!!ΒΑΒΕΛ!


Nos-Dio

Recommended Posts

Λοιπον ειχα παρει μια τηλεοραση 21" Crt Thmoson slim tube FLAT πριν απο καποιους μηνες,τα προβληματα αρχισαν οταν η τηλεπραση μαγνητιστικε απο σφαλμα hardware.

1)Μιλαω με service,ερχεται φορτηγο σπιτι,την παιρνει,αλλαζουν κατι και μου την ξαναφερνουν.

*Η οθονη εφτιαξε αλλα,εξωτερικα ειχε καποιες γρατζουνιες και παλι μου εκανε ενα συγκεκριμενο προβλημα με την παραμορφωση της οθονης οταν επαιζα PS2.

2)Ξανα χαλαει η οθονη με το ιδιο ακριβως προβλημα-Παλι τηλεφωνο,η γνωστη ιστορια,με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε:Θα σας φερουμε καινουργια τηλεοραση.Ωραια λεω επιτελους!!

*Και εδω αρχιζει και χαλαει σε εκνευριστικο βαθμο η κατασταση:

Ερχεται η τηλεοραση.Εξωτερικα δηλαδη το housing ιδιο με το δικο μου,στο πανω μερος μια κατσαβιδια,στο κατω μερος στην προσωψη που φαινεται κιολας ενα χτυπημα.Φορτωνω λιγο.Λεω κατσε να την βαλουμε να δουμε τι κανανε.Την βαζω πανω προσεχω οτι η οθονη δεν ηταν FLAT....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA λεω WTF???.Ρε παιδια στις γωνιες "μπαινει μεσα" και κοιτωντας την υπο γωνια βλεπεις μια μικρη κουρμπα.Λεω κατσε να δουμε παιζει αυτο το πραγμα.Την βαζω μπρος και συνηδιτοποιω αυτο που φαινεται,η τηλεοραση δεν ειναι FLAT...,καθως επισης οτι ειναι πιο σκουρα απο την παλια και εχουν χαθει τα καναλια,γενικα εχει γινει reset το μενου.Τα τελευαταια ειναι ρυθμισεις λογικα.Καθολου μαγνητισμενη,το προβλημα με το PS2 παραμενει.Οποτε κραταμε το χοντροιδεστατο χτυπητο MH FLAT και το εξωτερικο χτυπημα,καθως και το προβλημα με το Ps2 που στην τελικη μπορει να ειναι και ασυμβατοτητα της TV.Παω να την κλισω με το κουμπι...ΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΤΣ,το τροφοδοτικο της..Παναγια μου λεω,εχω τιναξει ενα chieftec μονος μου ερχεται και το sequel τωρα.Την σβηνω...

Τους παιρνω τελ,"ελαφρα" καρφωμενος,και με τα σου πα-μου πες κανονισαμε να ερθουν να την παρουν.Αυτη την στιγμη η τηλεοραση ειναι στα χερια τους.Ζητω να μου δωσουν καινουργια του κουτιου.

Ισχυριζονται οτι:

1)Μου εβαλαν καινουργια τηλεοραση..ΖΝΤΟΙΝΓΚΚΚΚ,Σας παραθετω μερικες απο τις κουβεντες που αλλαξαμε προσωπικα με παραγοντες και τεχνικους.

καλα ειναι δυνατον να παραγγειλατε μονο καινουργια "γεμιση" και το εξωτερικο να ειναι το ιδιο?

-Μα δεν ειναι ιδιο κυριε,ολα αλλαγμενα ειναι.

-Αφου το βλεπω οτι ειναι ιδιο,εχει και το ιδιο serial number πισω,και στην τελικη ειναι δυνατον καποιος νοημων τεχνικος-καταστημα να καθεται να αλλαζει ολο το μεσα οπως ισχυριζεστε και να χανει και τον χρονο του??Αμα ειναι καινουργια οπως ισχυριζεστε γιατι να μου την δωσετε ολη καινουργια να μεινω και εγω 1000% ευχαριστημενος να γλιτωσετε και εσεις πολυτιμο χρονο??

-Κυριε δεν ξερω τι λετε,εχετε μαζι σας το serial number...Η τηλεοραση ειναι καινουργια,εγω προσωπικα την αλλαξα.

-Με δουλευετε??Το serial number το εχω πανω στο κουτι,δεν χρειαζεται καν να το εχω κοντα μου,αυτη η τηλεοραση δεν ειναι καινουργια,φαινεται με γυμνο ματι.Καλα εσεις εδω ετσι δουλευετε,αναμοχλευετε να μεταχειρισμενα ανταλλακτικα??Εχετε παρει το σωμα της δικιας μου τηλεορασης και εχετε βαλει μεσα οτι θελετε??Καταρχας δεν ειναι FLAT!!!!!!!!!!

-Κυριε δεν ξερω τι λετε,(πεταγεται ο αλλος απο μεσα:Και εμεις πως θα τις πουλησουμε μετα,αν σας δωσουμε καινουργια??)η τηλεοραση μυριζει καινουργιο...τωρα 3-4 μηνες τηλεοραση καινουργια ειναι.Μιληστε με καποιον ανωτερο να τα βρειτε.

Μιλησα με το ανωτερο που μιλαγα παντα και ειπε θα με "φτιαξει".Μιλησα και την επισημη αντιπροσωπια και μου ειπαν να απευθυνθω σε αυτους(τους προαναφερθεντες που ειναι και επισημο service) και αν δεν βρω ακρη να τους ξαναπαρω.Πηρα σημερα το service και μου ειπαν οτι περιμενουν τηλεοραση απο τις αποθηκες τους.Φυσικα δεν θα ειναι καινουργια αφου για αυτους καινουργια δικαιουμαι μονο σε ολικη καταστροφη!!Τους ειπα οτι πηρα το 1520,την γενικη γραμματεια καταναλωτη και μου ειπε οτι δικαιουμαι καινουργια τηλεοραση και οτι αν θελω να κανω καταγγελια.Μου ειπαν οτι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα ειδικα για ενα νεο παιδι οπως ειμαι εγω(φτου να μη ματιαξω) και οτι θα τους βρω αντιμετωπους...Τον ακουγα στο τηλεφωνο και δεν μιλαγα για κανα λεπτο..σιγη....ηθελα να βρισω,αλλα δεν πρεπει,δεν συμφαιρει.

Αυριο μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο για την νεα τηλεοραση καινουργια,μεταχειρισμενη δεν ξερω τι θα ειναι.Θελω να δω πρωτα,εγω πανω απο ολα θελω να παιζει σωστα και να ειναι FLAT ρε γαμωτο...ΑΥΤΟ με εξοργιζει....

Τι λετε να κανω,αν και η αλλη ειναι μπαρουφα να το προχωρησω το θεμα,η θα ταλαιπωρηθω τσαμπα και δεν θα κανω και τιποτα?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Voudas

Το ξέρω ότι είμαι περίεργος αλλά γιατί η υποτίθεται νέα που σου έφεραν περίμενες να είχε περασμένα τα κανάλια της παλιάς??? :D

Οχι ρε σ,νταξει δεν ειπα οτι φταιει,λογικο ειναι απλα σας μεταφερω τα γεγονοτα:)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard!

ΙΝΚΑ: http://62.192.64.71/

Απο την γενικη γραμματεια καταναλωτη μου ειπαν οτι δεν εχει να κανει με ΙΝΚΑ,εκει λεει πρεπει να στειλω FAX-καταγγελια

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Μου ειπαν οτι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα ειδικα για ενα νεο παιδι οπως ειμαι εγω(φτου να μη ματιαξω) και οτι θα τους βρω αντιμετωπους...

Όσο ζω μαθαίνω και νέα πράγματα.

Respect da greek reality.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από spc

Όσο ζω μαθαίνω και νέα πράγματα.

Respect da greek reality.

Και μενα μου φαινεται δυσκολο απλα ξερεις,ο ανθρωπος που μιλαγα ηταν ασπρομαλης και ειχε γιο στα χρονια μου...τοσα χρονια ποσες φορες θα εχει δει 22 χρονων ατομα να του ερχονται εκει και να του μιλανε για ΙΝΚΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ...αυτος ετσι ξερει να δουλευει τοσα χρονια.

Απλα εδω στην Ελλαδα τα πραγματα ειναι ακομα μπακαλιστικα ολοι το ξερουμε...σιγα σιγα θα μαθουνε ολοι να δουλευουν σωστα με το καλο η το κακο.

Αυριο περιμενω απαντηση(τηλεοραση),ελπιζω να τους φωτησει Ο μεγαλοδυναμος και να μοτ φερουν σωστη TV γιατι αλλιως θα ταλαιπωρηθουμε ολοι.

dreamer..εγω τηλεοραση που το service της ανηκει στο εν λογω καταστημα δεν ξαναπαιρνω.

ελπιζω να μην σου παθει τιποτα γιατι θα λοξαθεις...το πλαισιο μπροστα τους ειναι παραδεισος(πλακα πλακα το πλαισιο ειναι μπροστα σε πολλους παραδεισος:p ),εντομεταξυ αυτες οι CRT εχουν το κακο της επισκευης..ενω η TFT μπαμ και κατω..:nuke: και εισαι με καινουργια,αμα μπλεκεις με επισκευες στα σπανε.

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο σου λάθος στην όλη ταλαιπωρία σου είναι ότι δέχτηκες να στην παραλάβουν και να στην παραδώσουν οι ίδιοι. Προσωπικά επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα (μετά τους 2 μήνες τα έβλεπα όλα μωβ) την παρέδωσα ο ίδιος μέσα στην κούτα της. Και είχανε την μαντική ικανότητα, με το που τους είπα το πρόβλημα, να μου πουν ότι την έριξα κάτω.

Με τα πολλά δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ο τρόπος μου αλλά τους είπα ότι επειδή είναι 2 μηνών τηλεόραση δεν δέχομαι να μου την επισκευάσουν (ΑΝ επισκευαζόταν) και να μου δώσουν δελτίο αντικατάστασης.

p.s. Σε αυτά τα χρήματα μπορείςνα πάρεις μία slim samsung ---> Παράδεισος μπροστά στην Thomson... :D

Link to comment
Share on other sites

Να παω να βαλω κανα σκορδο επανω στην δικια μου δηλαδη ε? :cry:

Φτου-φτου να μην την ματιαξω καλα φαινεται προς το παρον (1 μηνας). Λετε να εχω και γω ενα μηνα ζωης ακομα? :tomato:

Καλα ας μου κανουνε μ@λ@κι@ και να μου πουνε τιποτα του στυλ οτι θα τους βρω αντιμετωπους και θα με θυμουνται για ολη τους την ζωη ...:devil:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον TV τελικα αφου εβαλα το "οπλο" την μανα μου και τους πηρε τηλεφωνο μου εφεραν "καινουργια".Ηταν μεσα σε κουτι κανονικα με τα παρελκομενα και ειχε ενα αυτοκολλητο διαφημιστικο της thomson πανω που διαφημιζε το slim tube.Δειχνει καινουργια και φαινεται,τωρα αν εχουν κανει μαιμουδια...τι να πω..Τεσπα ειναι οκ αυτη οποτε την κραταω,εχω εγγυηση ακομα 4 μηνες οποτε ας ελπισουμε να μην χρειαστει ξανα αλλαγη.Αυτο που καταλαβα ειναι :μην μπλεξεις!!

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ Nos έχω αγοράσει και εγώ από Pr**ker μία CRT Thomson 21" με 160 € προσφορά.

Από την μέρα που την πήρα, όταν την έκλεινα το βράδυ άκουγα το θόρυβο του τροφοδοτικού. Την έστειλα λοιπόν στο service και σε 2 μέρες μου γύρισε πίσω χωρίς αυτό το πρόβλημα.

Μετά που γύρισε όμως, παρατήρησα και εγώ ότι η οθόνη δεν είναι flat, αλλά δεν το είχα τσεκάρει από πριν κι όλας :p

Αυτό που με ενοχλεί από τότε είναι ότι η οθόνη μαγνητίζεται αριστερα.

Και το παράξενο είναι ότι μαγνητίζεται μόνο σε ακίνητη εικόνα. Δλδ, αν πατήσω pause στο PS2 ή αφήσω το game απείραχτο γίνεται μωβ αριστερά!

Οπότε μάλλον θα μπλέξω και πάλι με επιστροφές κλπ. Πάντως εμένα με είχαν εξυπηρετήσει μια χαρά την πρώτη φορά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.