Jump to content



Αν είναι δυνατόν


SSJ5

Recommended Posts

Μερικοί από εσάς θα είδατε ένα post που έκανα πριν από τρεις μήνες που είχα πρόβλημα με μια ελλατωματική OCZ. Μετά από τρεις μήνες πήρα την "καινούρια" μνήμη πίσω.

Την βάζω στο pc, μπαίνω στα windows όλα καλά...

Πάω να ανοίξω windows media player, πετάει σφάλμα: Η εφαρμογή εκτέλεσε ενσφαλμένη λειτουργία κλπ...

Βγάζω την μνήμη που ήξερα ότι ήταν καλή από την αρχή και αφήνω μέσα αυτή που πήρα. Πατάω power κάνει post πάει να αρχίσει να φορτώνει τα windows -> Μπλε οθόνη με κάτι κινέζικα. Βάζω το memtest τρέχω το test 5 που ξέρω ότι σε εκείνο χτυπούσε η μνήμη που ήταν ελλατωματική και εντελώς τυχαία :p Χτυπούσε στα ίδια adresses.

Ναι κυρίες και κύριοι, όπως θα καταλάβατε η μνήμη που μου έστειλαν ήταν η ίδια που τους είχα στείλει για να αντικαταστήσουν!!!! Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να μπορέσει να κάνει αυτό το πράγμα Τρεις μήνες έπαιρνα τηλέφωνα, μου έλεγαν την έχουμε στείλει στο εξωτερικό περιμένουμε να μας έρθει και άλλες τέτοιες μλκιες...

ΑΙΣΧΟΣ

Link to comment
Share on other sites

Ασυμβατότητα δεν υπάρχει αφού η μία από τις δύο λειτουργεί κανονικά. Τα serial είναι ίδια... Ασε που με το που άνοιξα το πακέτο και είδα τη μνήμη ήταν γεμάτη δαχτυλιές (όπως γίνονται τα cd αν δεν τα πιάνεις σωστα). Σε καμία περίπτωση δεν ήταν καινούρια...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.