Jump to content



TURBO-X Dominus I ή Dominus IΙ


AlienHack

Recommended Posts

Εχει κανενας σας ενα απο αυτα τα λαπτοπ του ΠΛΑΙΣΙΟΥ? Τα νεα Dominus I ή Dominus IΙ? Θελω να τουτ κανω 1-2 ερωτησεις για τα εν λογο λαπτοπ.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από AlienHack

Εχει κανενας σας ενα απο αυτα τα λαπτοπ του ΠΛΑΙΣΙΟΥ? Τα νεα Dominus I ή Dominus IΙ? Θελω να τουτ κανω 1-2 ερωτησεις για τα εν λογο λαπτοπ.

Αν το δει αυτό κάποιος, θα σου πει "ναι". Όταν το δεις θα τον ρωτήσεις μετά και όταν το ξαναδεί θα σου ξαναπαντήσει.

Γιατί δεν θέτεις κατευθείαν το ερώτημά σου? Ίσως είναι κάτι που μπορεί να σου απαντήσει και κάποιος που δεν το έχει, αλλά το έχει δει, φτιάξει κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Οκ, λοιπον . Απλος ειναι λιγο πολυπλοκο το θεμα γιαυτο ειπα να μην το θεσω απο την αρχη..

Εχω μια απορια. Ειμαι κατοχος του προηγουμενου μοντελου του Εν λογο λαπτοπ (ονομα μην ρωτησετε γιατι το ΠΛΑΙΣΙΟ καθε μηνα τα αλλαζει ειδικα στα λαπτοπ.) . ΕΙναι ακριβος το ιδιο σασι με τα Dominus I κ Dominus IΙ απλος φοραει πανω τον απλο Pentium M (Dothan oxi Yonah) και την 7800GTX αναβαθμησιμη. Το ερωτημα μου ειναι αν μπορω να βαλω την 7950GTX πανω. Σε ερωτηση που εκανα στο ΠΛΑΙΣΙΟ (μετα απο επικοινωνια με τα κεντρικα σερβις στην ΑΘηνα γιατι σε οποιοδηποτε αλλο καταστημα δεν ειχαν ιδεα γιατι πραμα μιλουσα) μου ειπαν οτι δεν ξερουν σιγουρα αλλα δεν νομιζουν.

Δεν το αφησα εκει ομως, επικοινωνησα με την CLEVO (η εταιρια -ΟΕΜ- που φτιαχνει τα εν λογο λαπτοπ και τα μεταπουλαει στο ΠΛΑΙΣΙΟ , στην SAGER, AlienWare κτλ.) και μετα απο 2-3 εμαιλ μου ειπαν οτι τεχνικα θεωρητικα ειναι το ιδιο σλοτ για την καρτα γραφικων κ στα 2 λαπτοπ (το δικο μου και τα καινουρια DOMINUS I-II) αλλα δεν εχουν δοκιμασει το αν θα δουλεψει και δεν προκειτε να δοκιμασουν.

Επειδη το ΠΛΑΙΣΙΟ πουλαει τις 7950GTX για λαπτοπ και σκετη ως αναβαθμηση ηθελα να ξερω αν μπορω να την βαλω και στο δικο μου. ΕΛεγα μπας και κανενας εχει τα καινουρια DOMINUS και ενδιαφεροταν να μου εδεινε τεχνικα χαρακτηριστικα των καρτων τους ή καμια φωτο του σλοτ. Στην καλυτερη να δοκιμαζαμε αν φορτωνει στο δικο μου. ΕΙμαι Τεχνικος Η/Υ στο επαγγελμα και εχω ανοιξει αρκετα λαπτοπια. ΣΤην σειρα της CLEVO (ΠΛΑΙΣΙΟ) το να ανοιξεις απο κατω και να βγαλεις την καρτα (ΜΧΜ CLEVO propretiary module) ειναι γελίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 11 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.