Jump to content



Βοηθεια για επιλογη PSU


spresv

Recommended Posts

Καλημερα

Μιας και το Scorpio 480 αποδημησε εις κυριον, αποφασισα κ εγω να παρω ενα καινουριο τροφοδοτικο. Κατ' αρχην να αναφερω το συστημα:

AMD X2 3800+ @ 2700 @ 1.55v

DFI SLI-DR Expert

2x512Mb TwinMos BH-5

Albatron 7800GTX (Συντομα θα αλλαχει με την πιο ενεργοβορα X1950XTX)

2 Sata HDD's + 1 IDE

2 Optical

Audigy 2 ZS

Skystar 2

και 3-4 φανακια συνολικα

Κυριο κριτηριο για την αγορα του καινουριου ειναι να ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ. Δευτερευοντος, να ειναι modular και ει δυνατον UV Reactive. Τα περισσοτερα ομως που εχω δει τα εχω απορριψει. Μιλαμε για budget το παρα πολυ μεχρι 150. (να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι διατεθιμενος να παραγγειλω απο εξωτερικο, εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων/προσφορων)

-Hiper Type-R 580: Δεν εχει PFC, και δεν μου φαινεται πολυ ελκυστικη η ιδεα των adaptors

-Hiper Type-S 730: Θα το επερνα χωρις 2η κουβεντα, αλλα το οτι τα βυσματα ειναι απο κατω, θα ειναι λιγο pain in the a$$ στην τακτοποιηση, plus οτι εχω μια μκρη υποψα οτι μπορει να βρισκουν τα καλωδια στο cage του stacker. Κριμα γιατι και απο τασεις λεει, και εχει καλη τιμη.

-Tagan ολα της σειρας easycon: Σχετικα καλες τιμες, αλλα απο τασεις δεν παλευονται, οπου και να διαβασω οι 12ρες ψοφανε σε τιμες που φτανουν τα 11.3ν.

-OCZ Evostream 600: Ακριβως αυτο που ψαχνω, αλλα δεν υπαρχει Ελαδα, και με τετοια τιμη που το βρισκω εξω (περι τα 180 χωρις μεταφορικα) να το βαλουν εκει που ξερουν.

-OCZ GameXstream: Συμπαθες, αν και μη-modular αλλα το φερνει το e-shop, και εχω μπλεξει ηδη μια φορα μαζι τους για τροφοδοτικο (οταν ακομα ειχαν καλο service) και μου ειχαν σπασει τα νευρα, φανταστειτε τι θα γινει τωρα..

-Corsair HX: Δεν βλεπω να ερχονται Ελλαδα, και μου φαινονται σχετικα ακριβα...

Αυτα εχω βρει και εχω κολλησει. Θα ηθελα να ακουσω και τις δικες σας αποψεις και συμβουλες, κυριως απο τους ιδιοκτητες των παραπανω τροφοδοτικων.

Link to comment
Share on other sites

Για μένα φίλε, μην κοιτάς να είναι modular etc...

Κοίτα να είναι καλό και να μην έχεις πρόβλημα με την μητρική σου

που είναι ιδιόρυθμη...

Πρόταση μου λοιπόν είναι το Fortron Epsilon 700W με 120

Είναι ίδιο με το OCZ...

Στο dfi-street είναι απ'τα top...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.