Jump to content



ερωτηση για ψυκτρα


giorgos th.

Recommended Posts

λοιπον.μιας και διαπιστωσα πως μπορει να παει 4ghz με αερακι ο 28Β μου,αποφασισα να αφησω την G-Power cooler και να παω σε κατι πιο ποιοτικο.το θεμα ειναι το εξης.επειδη βαριεμαι να βγαζω παλι την μητρικη για να βγαλω το s775 retention bracket της Gigabyte (κουμπωνει σαν το 478) ποια απο τις καλες μπαινει κι ετσι?

Link to comment
Share on other sites

Aφού θες να πάς σε ΚΑΛΗ αερόψυξη μην συμβιβαστείς με το αν θα μπεί το s775 retention bracket της Gigabyte που έχεις ή όχι. Στο κάτω κάτω αντι για 5-10 λεπτά θα σου φάει μιση ωρίτσα να βγάλεις/βαλεις ΜοΒο. Δες τις Scythe Infinity, Tuniq Tower & Noctua

Link to comment
Share on other sites

H Scythe Infinity μπαίνει πάνω στο ΜοΒο χώρις να χρειάζεται back plate, με το ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και η stock Intel. Δυστυχώς δεν την έχω για να σου πώ ακριβές ύψος. Για δες στο σιτε του κατασκευαστή τις διαστάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.