Jump to content



ηχογραφηση κασσετων????


cabdik

Recommended Posts

ρε παιδια, θελω να περασω τις κασσετες που εχω στον υπολογιστη. μπορω να το κανω με την ενσωματωμενη καρτα ηχου της Μ/Β? η πρεπει υποχρεωτικα να αγορασω καρτα ηχου? και με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω αυτο? το συστημα ειναι της υπογραφης. καλη χρονια σε ολους!!!!!

Link to comment
Share on other sites

κουκουρουκου.κανε ενα search να βρεις αν υπαρχουν τα κοματια σου απο τις κασετες και οσα δεν βρεις συνδεσε ενα κασετοφωνο στο pc στο line-in της καρτας ηχου με ενα καλωδιο απο 2rca σε Mini jakc καρφακι οπως ειναι αυτο των ακουστικων.μετα με καποιο προγραμα οπως το wavelab θα κανεις ηχογραφηση.πρεπει να πας ομως στο πινακα ελενχου και να ορισεις την καρτα ηχου να γραφει απο το line in.

γιατι απο deufalt γραφει wave δλδ οτι αναπαραγει η καρτα και οχι απο το line-in

:cool:

Link to comment
Share on other sites

ok thanks! αλλα και να ψαξω και να βρω στο νετ καποια κομματια, με απλη συνδεση που εχω, φανταζεστε ποση ωρα θα κανει για καθε τραγουδι!! γι'αυτο ψαχνω για προγραμματακι και τροπο να το κανω μονος μου σιγα σιγα.

Link to comment
Share on other sites

οκ τοτε παιξε με wavelab εχει και καποια φιλτρα να κανεις και καμια επεξεργασια και να κοψεις ραψεις ευκολα την κυματομορφη και να την σωσεις σε οτι 8ελεις wav-mp3 κλπ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

....."και 2ο δεν ειναι σιγουρο οτι θα βρω αυτα τα τραγουδια που εχω σε κασσετες στο ιντερνετ....."....

Συγγνωμη κιολας..αλλα αυτο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΜΕ...

Εν ετει 2007...δεν υπαρχει τραγουδι που να μη το βρεις στο net...

Πες καλυτερα ΔΕ ΞΕΡΩ που θα τα βρω...(και ρωτα..) και ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

...:p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.